Bajnai Gordon elszólta magát, és ezt most próbálja letagadni – így kommentálta a Fidesz szóvivője szerdán, hogy az Együtt–PM vezetője – korábbi szavaira utalva – arról beszélt, nem a kormányváltás fog fájni, hanem az, ha Orbán Viktor hatalomban marad. Mint ismert, minden bizonnyal megbízóinak üzent Bajnai azzal, hogy fájdalmas intézkedéseket helyezett kilátásba győzelme esetén 2014-ben. Bajnai blogbejegyzésében egyetlen felvetésre sem reagált és ismételten sumákolva mellébeszélt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A Fidesz hogy fél Bajnaitól!!! Egyenesen retteg!!! Nevetségesek!
Január
A regnálók nagyon jól kommunikálják az ellenzék "programját", egyet viszont elfelejtenek nem egészen kiskorúak már az állampolgárok,így mindenki tudja, hogy hová tegye ezeket a kommentárokat, kivéve az elvakult szavazók. Az "elvakultaknak" mondhatnak bármit, ők már tudják, hogy kire fogják a voksukat adni.

Meggyőzni csak a többieket kell, az Ő megdolgozásuk folyik ezerrel, csak éppen a lényegre nem kapnak választ.

Mégpedig arra, mi is a Fidesz programja, ha megnyeri a választást?

Sok embert érint vajon mi lesz a devizahitelesek gyűjtőszámlára tett tartozásai vége, ki fogja ezt megfizetni?
Mi lesz a rezsicsökkentés vége? - mert nincs az a pénzügyi zsonglőr, aki növekvő költségek, és csökkenő árbevétel mellett hosszabb ideig tud biztosítani folyamatos, kifogástalan üzemeltetést.
Pl. áram-víz-gáz szolgáltatást.

Ha ezekre, és egyéb kérdések megválaszolására csak tized annyi energiát fordítanának a regnálók, mint az ellenzék "bemószerolására" ezerszer hitelesebbek lennének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.