A Fidesz szerint a kormány panelfelújítási programja csalássorozat, és csupán arról van szó, miként lehet az egész programot eltolni 2010 utánra, hogy addig minél kevesebb pénzt kelljen e célra kifizetni - mondta László Tamás, az ellenzéki párt képviselője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
Ha nem is csalás, de írtó nagy pénzlenyúlás. Szhelyen egy lakásra átlag elkértek 2-300ezret, ami elvileg az ár egyharmada (egyharmadot z ország, egyharmadot a város fizetett). Lehet számolni.

Ráadásul itt elég csapnivaló munkát végeztek nagyon sok helyen, ráadásul fecskéket, denevéreket pusztítottak el, falaztak be.
tsabeeka
igen, hát az a baj, h a kivitelezők (vagy valakik) jobban járnak a programmal, mint a lakók. csak akkor hívják inkább az építőipart "megsegítő" programnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.