Rosszul érezte magát, ezért mentőt hívott Sz. Gábor 2012. november 9-én. A 26 éves lábatlani férfi a mentősöknek elmondta, hogy kábítószert fogyasztott, ez okozhatta a rosszullétet. A kórtörténet hallatán a mentőszolgálat munkatársai értesítették a rendőrséget. A nyomozók házkutatást tartottak Sz. Gábor lakásán. Az ingatlanban a rendőrök még találtak abból az anyagból, melyből a gyanúsított fogyasztott. A férfit a mentősök további vizsgálatra kórházba vitték, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Forrás: délmagyar.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@csa-csa: Hát igen ezeket a kábítószeres tetveket meg kell menteni bár most megszívta rendesen,mert a rendőrség kábítószer birtoklása miatt előveszi így akár börtönbüntetés is várhat rá vagy magas pénzbírság!
egyember
A napokban én is -majdnem- rosszul lettem a fűtől.
Kimentem a kertbe és láttam, hogy akkorára nőtt, amit -megint- kénytelen leszek lenyírni.
csa-csa
@rokker33: kevés! kijön és ott folytatja ahol abbahagyta!
rokker33
@csa-csa: sajnos így van,de ezzel nem lehet sok mindent kezdeni aki rákap a drogra azt egy ejnye bejnyével nem lehet leszoktatni!
csikknorisz
Hülyéje. Lehet szarul az ember egy dzsangától, de olyan baja kis valószínűséggel lehet tőle, hogy mentőt kelljen hívni. Ennyi erővel másnapos fejfájás miatt is ugraszthatnák a mentőket, ahova meg tényleg kellenének, oda nem jutnak, mert a hipochonderekhez kell szaladgálni.
Gyuri Géderről
Múlt napokban, a Riska is rosszul lett a fűtől, ki kellett hívni az állatorvost. Megadhatom a telefon számát.
Istenesen kipurgálta a szegény jószágot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.