Egy országosan ismert plasztikai sebésznél tartott házkutatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, mert a gyanú szerint több százmilliós nagyságrendben titkolta el bevételeit. Az adóellenőrök razziáztak a lakásán és a rendelőjében is, kiderült, hogy több száz páciense milliós műtétjét titkolta el. Egy újabb plasztikai sebészről derült ki, hogy jelentős összegű bevételt titkolt el az adóhatóság elöl – áll a NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságának közleményében. A neves orvos a szépségiparban folytatott korábbi adatgyűjtés során vált gyanússá a NAV szakembereinek. Az adózatlan forintok nyomát kutatva a pénzügyi nyomozók és az adóellenőrök bírói engedéllyel, ügyész jelenlétében egyszerre hét helyszínen tartottak házkutatást – többek között a sebész lakásán és rendelőjében –, iratokat foglaltak le és lementették a számítógépek adatait.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..Ezek azok akik a becsületes orvosokat az utcára kényszerítik.
Sede
@Levendula: a konkurencia bepattintotta.
nemkati
A NAV-nak valamit gyorsan fel kell mutatni, hárha van még aki elhiszi, hogy milliárdosok után felsőbb utasításra nem kutatnak. És tényleg van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.