Az Együtt-PM választási szövetség szerint a rezsicsökkentés igazi nyertesei a társadalom jobban kereső rétegei, míg az alacsony és átlagos keresetű emberek - a társadalom 80 százaléka - összességében többet költ a mindennapi megélhetésére, mint egy évvel ezelőtt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A legnagyobb gond, hogy sokkal kevesebb a kereső, ha nem számítjuk akik külföldön dolgoznak, vagy azokat a közmunkásokat akik a létminimumot sem keresik meg, sőt sokan csak egy-egy napot dolgozhatnak.
Ráadásul ma már egy-egy műtét vagy gyógyszer elérhetetlen sok ember számára, vagy kénytelen magán úton megműttetni magát ha nagyon sürgős. A felső oktatás szintén sokaknak hatalmas áldozat. Ha ezeket a tételeket is beszámítjuk akkor hatalmas az áremelkedés.
kkalman
A rezsicsökkentés a mézesmadzag, amelyre a nem gondolkodók ráragadnak, és abba a tévhitbe esnek, hogy mindenki jól járt. A rezsicsökkentéssel sikerült a mesterségesen feltornázott közüzemi díjakat a 2012-es év szintjén tartani.
szaboria1
De kik jártak megint jól a rezsicsökkentéssel azok akik nagy fogyasztók és jó jövedelemmel rendelkezik a kisnyugdíjasok be sem mertek még gyújtani a gáz konvektorokba mert akkor a megdrágult élelmiszereket sem tudja meg venni. Sokan most fizetik az év elejei nagy hideg miatti többlet fűtést. Mert a szolgáltató október és december között olvassa le az éves fogyasztást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.