Erről levélben értesítették a felsőoktatási intézmények vezetőit. Az első számítások szerint ez három-négymilliárd forintos megszorítást jelent az ágazatban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@human: Mindezekre példa : India , Afganisztán . Tartsd tanulatlan és mélyen vallásos állapotban a néped és azt csinálsz velük amit akarsz . Szerinted orr bán ezeket az országokat tarja követendő példának ? Mert nekem ez az elvonás (bocs,zárolás) nagyon ezt sugallja .
Gyuri Géderről
Az oktatásból való pénzkivonás = a fiatalság széles rétegű elbutításával. Ez a cél. Mert csak a buta embereket lehet irányítani. Az új tőkés és katolikus uralkodó osztálynak erre van szüksége. Orbán megmondta: kialakítjuk, saját tőkés osztályunkat.
Csicskára meg szükség van. (ezt nem mondta, én mondom)
Desischado
Tényleg ez a cél, hogy minél kevesebb tanult ember legyen, mert csak a butákat lehet irányítani, befolyásolni. Aki a jövőnket eladja, az hazaáruló! Mert egy ország jövője a fiatalokon múlik! Ha a fiatalok elmennek, mert nem látnak perspektívát az itthoni boldogulásra, akár munka, akár tanulás lehetősége, akkor másutt fogják keresni. Aki pedig ezt elősegíti, az árulója a nemzetnek, és börtönben lenne a helye!, Jaj az országnak, ha ezek maradnak hatalmon!
human
Az tény, hogy olyan időket élünk, hogy ha valaki történésznek tanul végül nem abból fog megélni, de ez nem jelenti azt, hogy hagyni kell a francba az oktatást és egyből lehet küldeni bolti eladónak. Ha egy nemzet jó tudásalappal bír, az jobban is teljesít. Ha elhanyagoljuk az oktatást, az hosszútávon vissza fog ütni.
Érdekes, hogy a fociban tudnak hosszútávon gondolkodni. Sőt nagyon nagyon hosszútávon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.