Pártot alapít a "Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet". Olyan rétegeket szeretnének képviselni, akiknek elegük van a jelenlegi politikai elitből. Szerintük vitathatatlan a magyar állam felelőssége a devizahitelesek ügyében, és a Nemzeti Bank úgymond "forintárfolyam-manipulációja" is bizonyítható.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Abban igazuk van az MNB az árfolyam játékuk miatt nem akar eurót. Főleg Orbán már előző ciklusában is euró ellenes volt és most még ki is nyilvánította nem akar eurót. Ugyanis ha eurónk lenne akkor az MNB nem játszhatna az árfolyam mozgásával. Amióta euró váltott legutóbb Szlovénia és Szlovákia azóta ők stabilak lettek.
coni
1. A deviza hitelesek tömegével akkor kerültek bajba amikor a jelenlegi kormány elkezdte megmenteni őket
Sede
hurrá, még egy párt!
ez az! még 500 párt, és minden rendben lesz az országban...
coni
2. A Forint hitelesek és akik nem tudják a rezsijüket hosszú ideje fizetni és tartozásuk elérte az 500E Forintot szintén bármikor kilakoltathatók, csak éppen háromszor annyian vannak mint a devizahitelesek. Ők is mint a devizahitelesek a kormány árfolyam játékának és a munkanélküliségnek az áldozatai.

Végül hova lett az az 500 Milliárd amit a rezsim kivetett extra adóként a devizahitelesek megmentéséért?
palika
Egy szavazat már meg van! Sőt a családomat is ráfogom beszélni, hogy rájuk szavazzunk, nem lesz nehéz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.