143 országban vizsgálták meg az embereket, aszerint, hogy mennyire látják negatívan a világot, azaz mennyire pesszimisták. A Gallup közvéleménykutató-intézet nemrég hozta nyilvánosságra az adatokat, amelyből kiderül, hogy Magyarország a 4. helyen végzett, Haitivel holtversenyben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Tán a vezírnek örüljünk? Vagy ennek a politikai gárdának? vagy a sok adónak? vagy ...??? Minek???
bundi
az optimisták, vállalkozó kedvűek, tehetségesek, már elmentek akik maradnak azok...
na azoknak vannak ilyen kilátásaik, jövőképük...
Január
Meg is van az oka. 1989-ben az emberek nagy többsége bizakodott egy igazságosabb, nagyobb életszínvonallal kecsegtető világ eljövetelében.
Aztán szép lassan kiderült, hogy aki addig szegény volt, és nem került a húsos fazék mellé az az is marad, A javak egyenlőtlen elosztása nem is hozhatott egy víg nemzetet, mert nem szükséges a pénz a boldogsághoz, de jó, ha van.

Itt Európában azt látta mindenki, hogy a kapitalizmus magasabb életszínvonalát elérhetjük..., csak éppen ezzel a kizsákmányolással nem számolt senki. Az, hogy a szegényebb országok lakói boldognak tarják magukat, csak azért van, mert mást nem ismernek, és jól működik a kormány propagandájuk.

A politika segítségével adósrabszolgasorba taszították az ország lakosságának jó részét.
Aki meg tudott állni a lábán addig, az is megingott. Egyeseknek pedig csuda jól kezdett alakulni az élete, főleg, aki jó időben jó helyen volt, ezek az éppen regnálók pártkatonái.

Nagyon várták az emberek a rendszerváltást, melyből hamarosan kiderült, hogy csak elitváltás volt, és az sem valami szívderítő, hogy megosztotta a politika a nemzetet egyenlőkre, és egyenlőbbekre a pozitív diszkriminációval.

Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy a kapitalizmus is úgy általában addig volt nevezhető emberarcúnak, míg volt a szocialista világrend is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.