Kovács József 2012-ben hajtott neki egy őt igazoltatni akaró rendőrnek. Érvényes jogosítvány nélkül vezetett. Hétfőn két és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Bíróság. Két és fél év börtönre és három év közügyektől eltiltásra ítélte a kaposvári bíróság Kovács József egykori kereszténydemokrata önkormányzati képviselőt hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt – írja a sonline.hu. Az exképviselő húsz hónap után feltételesen szabadlábra helyezhető. A Kapos Holding jelenlegi koordinációs igazgatója tavaly márciusban egy közúti ellenőrzés során nekihajtott a vele szemben intézkedő rendőrnek, Gálosi Szabolcsnak és a garázsajtóhoz szorította.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
A BMW-s rendőrgázoló a keletinél mennyit kapott ? Valaki nézzen utána mert hasonló az eset annyi különbséggel hogy itt a rendőr szerencsére nem vesztette életét :-(
Tekla
Ennél többet kap a száraz ágat gyűjtögető kis öreg nyomorék ,fa lopásért!
kumming
Arról nem beszélve, hogy tönkretették egy becsületes rendőr életét. Ezért plusz 5 évet adnék neki.
nezelodo
"Senara
www.old.szentkoronaradio.com/belfold/2013_03_08_kep-es-hangfelvetel-igy-m Miután mindenáron elakarták tusolni ? Jönnek a választások a polgárok kivetik soraikból az ilyen alakokat ?"

Ne aggódj, marad még hasonló fióka abban a fészekaljában, bőven!
Meine Ehre heisst Treue
Az ilyeneknek kellene jó példát mutatni.
A képviselő uraság tilosban jár, majd ahelyett, hogy elismerné a bűnét, még aljas módon próbál kibújni a felelősségre vonás alól. Ez nagyon jól mutatja a mai politika hozzáállását: nekünk mindent lehet, mert politikusok vagyunk (természetesen nagy-nagy tisztelet a kivételeknek).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.