Év közben, január elsejével kell kötelezően átállnia az ország összes iskolájának a Magiszter elnevezésű e-naplóra. A gond csak az, hogy az intézmények 90 százaléka más programot használ, a legtöbbre pedig még élő szerződésük van. Az új rendszer a 90-es évek számítástechnikai szintjén áll az érintettek szerint, a a tanároknak pedig kézzel kell bevinni minden egyes tanuló minden egyes jegyét az programba. Úgy tudni, néhol még mindig várják a tankönyveket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Javaslom, hogy mindenképpen klónozzák rózsikát és minden országba juttassanak el belőle legalább egyet. Hagy legyen követendő példa mindenhol a világban az szakbarbár idiótáknak, akik magasra kívánnak jutni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@F_Viktor: Értettem amit írtál eddig is.:-)
bretagne
@Mobil123: Remélem, az ellenzék hamarosan észre tér! Másképpen nem tud győzni!
Mobil123
@bretagne: Szerintem igen csak késésben vannak az észhez téréshez. A marakodásuk, a hatalom megkaparintása igen csak elvette az eszüket.
bretagne
@Mobil123: Teljesen elvette. Tegnap hallottam, hogy most már valóban fontolóra veszik, hogy leüljenek Gyurcsánnyal. Normálisak ezek? Amikor már Bajnait is megelőzte a DK, akkor felébrednek? Büdös ez nekem.
coyote3
Rózsi, amihez nyúl , abból fekália lesz
köhögő bolha
A pedagógusok többsége mégis Fidesz szavazó,ki érti ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.