A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai szerda hajnalban, otthonában fogtak el egy 38 éves felcsúti férfit, aki megfenyegette 29 éves öccsét, hogy lelövi – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Tájékoztatásuk szerint a szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízottat a két férfi testvére értesítette a fenyegetésről. A bejelentő azt is elmondta a rendőrnek, hogy testvére engedéllyel tartott vadászfegyverével indult öccsük után.

Az elfogást követő házkutatás során a vadászfegyvert és a lőszereket lefoglalták.

A 38 éves férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra állították elő.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@leszúrt rittberger:igazad van,nem az agodalom tör rám és csak időnként,hanem a kritika és a természetem -és képességeimnél fogva azonnal cselekvők közé tartozónak tudhatom magam. Ezzel együtt örülök ,hogy egészségesen gondolkodsz,bizonyára sokat teszel is ezért!BUÉK!
Azért annyival megtoldanám a hozzám való jóságot,hogy a "sógorok"nekem is kétköpésre vannak már -budipesttről-mióta érzem hogy öregszem,szeretem kényeztetni magam legalább annyira, hogy a szabadidőmben nappal vezetek.sokan vagyunk így ezzel -ugyanis mindenkire -egyre romló közBIZONYTALANságunk ellenére sem vigyázhat a TEK.(habár semmi sem lehetetlen,még ha drága is...)
Felcsutról meg csak annyi infóm volt nekem és a családomnak. hogy tök jó termőterületeket vásárolt és gazdálkodott rajtuk egészen a 2.világháború előtti időkig a nagyanyánk egyik testvére-aztán semmi,mert kivándorolni kényszerültek pontosan úgy mint a ma számtalan magyar család sok sok,számomra rengeteg szorgalmas-eszes-tehetséges ivadéka,hátrahagyva mindenüket az új fészekrakóknak.
Viszont felcsuti mellett ma már alcsuti is a világ közepe lett-és ki ne figyelne oda ha abba a k.nagy gázos-meglovasított- gazdagságban jól ,és jobban teljesítő magyar nemzeti gazdaságosság közepén, egymást,családon belül is, levadászni készülődés van forgandóban!!!( 2014 előestéjén,mikor is Áder áldást mond,ezek meg egymásra lőnek?!!!).
De-valóban igazad van -FRÖCSÖGÉS VOLT AZ EGÉÉSZ -mint ahogy másnap saját maguk letagadták!
leszúrt rittberger
@Desischado: Az ostoba ellenzéki másik ismérve: aki nem "genetikai hulladékozza" Orbánt, meg nem habzik a szája eléggé, az rögtön orbánistának van nyilvánítva. "Méééér védeeeed?" Úristen. Szerintetek valaki vagy fideszes lehet, vagy éjjel-nappal a fórumokon gyalázkodó észlény.
mariaberta
Szerintem mese az egész, így védték Felcsútot, nehogy odakeveredjenek nem kívánatos elemek.
mariaberta
@leszúrt rittberger: Biztos, hogy ott volt?
leszúrt rittberger
@mariaberta: Nem, Photoshopban mögé rajzolták a havat meg a kezébe a sílécet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.