Nem szűnnek a találgatások Orbán Viktor miniszterelnök mentális állapotával és állítólagis grazi orvosi kezelésével kapcsolatban. Az állandóan ellenséget vizuáló és permanens harcban álló Orbán produkálja azokat a tüneteket, amelyek egyes skizofrén betegségekkel kapcsolatosak. Mióta megjelent egy kényszeres szájmozgást és kontrollálhattalan nyelvmozgást bizonyító felvétel, a témát nem lehet csupán rosszindulatnak vagy a bulvársajtó felvetésének minősíteni. Egy országnak joga van tudni, hogy a miniszterelnökét milyen betegséggel kezelik, ha kezelik, és milyen típusú gyógyszereket szed. Ha skizofrén, az nem magánügye.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Vagy zseni, vagy zseniális őrült, mert az, hogy valaki ennyi sz@rt meg tud etetni egy országgal úgy, hogy annak még sokan örülnek is, na ehhez tehetség kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Csirke-farhát, hamis gulyás,
Nem lesz itt nagy lakmározás.
Beefsteak készül parizerből,
Havi 47 ezerből.

Árfolyamunk egyre csökken,
Gazdaságunk szárba szökken.
Nem kell az árnak örülni,
Vélünk fogják feltörülni.

Vágyainknak nincs már szárnya,
A kormány ezt nem is bánja.
Kénytelen lesz azt is tűrni:
Nem Malévval fog röpülni.

Maratonfutás volt Pesten,
Egész nap a versenyt lestem.
Lógott a sok futó nyelve,
De ezt is csak a Közgép nyerte!

Semjén doktort Erdély áldja,
Nagy lovat adtak alája.
Csődör a ló, innen látszik,
Alatta is van egy másik.
valakiaki
Egyértelmű, hogy egy olyan ember vezeti ezt az országot akit messze el kéne tiltani a közélettől is, nemhogy a hatalomtól. Nem csak ez a nyomorult beteg mentálisan, hanem a támogatóinak egy része is az, a többi meg csak vagy aljas vagy ostoba.
Mielőbb ki kell kérni az adatokat a kezelésével kapcsolatban, vagy más (legális) eszközökkel megszerezni azokat. Ha ilyen betegsége van(márpedig tuti), akkor abba azonnal belebukik!
Halszem
@bretagne: 2010-ben!

"Kína fogadja Orbán Viktort?
2013. 12. 27. 10:38
Nyáron súlyosan megsértették a kínaiakat a tervezett út váratlan lemondásával, de most úgy tűnik, fogadják Orbánt Pekingben. Elképzelhető, hogy még az országgyűlési választások előtt, várhatóan februárban találkozhat Orbán Viktor a kínai miniszterelnökkel, Li Ko-csianggal Pekingben"
Szvetlana
Így jár, aki pálinkával veszi be a xanaxot. Félrebeszél és valótlanságokat állít. Szédül, aztán majd nagyot zuhan a semmibe.
bretagne
@Halszem: Bocs, Rosszat írtam: Japánba vitte el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.