A szeptemberi zuhanás után októberben tovább esett a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap vagyona, így 2013. október végén a különféle eszközökben már csupán 132,6 milliárd forint állt az ÁKK adatai...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
3000 Milliárd Forint tartalékunk úgy tűnt el, hogy az államadósság nem csökkent a kormányváltáshoz képest, az emberek rosszabbul élnek és nem történt meg a gazdaság és a nagy elosztó rendszerek reformja.
Az MNB deviza tartalékkal és a több ezer Milliárd uniós pénzzel ugyanez a helyzet.
Érdekes lesz a következő ciklus, bármelyik kormány is próbálja kézbentartani.
Hellcat
@coni: Megmondták ők előre hogy 10-20 évre ellehetetlenítik a következő kormányok dolgát...aztán lehet hogy magukkal basznak ki, de akkor is másra fogják a balhét...10 év múlva is a szocik meg az EU lesz a hibás...
coni
@Hellcat: sajnos valóban úgy néz ki, hogy mindenkinek az lenne a legjobb ha ez a rezsim küzdene meg a saját sz@rával a következő ciklusban, mert ebbe csak belebukni lehet, olyan rosszak az alapok. Persze jó lenne ha nem lenne 2/3 csak egyszerű többség, hadd szenvedjenek saját 2/3-os törvényeiktől.
Szomorú azonban, hogy sok millió magyarnak is szenvedés lesz akkora a valóságos munkanélküliség és olyan távol kerültek az árak a jövedelmektől.
Persze én nem a statisztikáról beszélek, hanem a való világról.
Hellcat
@coni: Ha maradnak és ténylegesen tönkrevágják az országot a propagandájukkal akkor is belemagyarázzák a sok birkába nincs baj ez is csak az eu meg a szocik támadása...Ez az ország halálra van ítélve és a fidesz a hóhér.
taglo
Így kell mondani ?? Nos akkor a szomszédom ,tyukjait ,kolbászát,megtakarított pénzét ,elégették ,ma hajnalra !(így elegáns ? )
coni
Magyarországon a nyugdíjkérdés egy időzített bomba, amelyik már néhány évtizeden belül fel fog robbanni. És éppen azokat fogja kinyírni akik tétlenül szemlélték a nyugdíjtartalékképzés megszüntetését.
Az már csak a ráadás, hogy szőrén szálán eltűnt, legalább is az államadósságot biztosan nem csökkentette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.