A Rogán Antal riválisának állított Együtt-PM jelöltnek nem csak Gyurcsánnyal van baja, Mesterházy listavezetői helye sem tetszik neki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
az eddigi szavai után nem is tehet mást, mint felajánlja a lemondását , hiszen olyan mértékben határolódott el Fletótól,hogy ha marad akkor a szájábol ...et csinál. nade a mai viszonyokat nézve egyell több ...egg vagy kevesebb ,szinte mindegy. hiszel Bajnai is elkészült a maga ...egg szájával, "gyurcséánnyal nem szövetkezek" cimmel . és Fletó már falhoz is állitotta . mi az hogy nem szövetkezel "öcsisajt" ...én csináltam belőled miniszter elnököt. ?? eszednél vagy?? ...értettem Fletó bácsi ...kérek engedélyt 4%-alá menni egész "kutyába"...hát ilyen eza politika
GeoCravker
2012 októberében is már olyan volt a milla, mintha a kormányznak gyakorolt volna gesztusokat
endresy.blogspot.hu/2012/10/ellenzeki-gesztusok-orbannak.html
Juhász egy politikai antitalentum.
Schiffer méltó párja.
Vizual
Hát igen. Juhász hozza a formáját. Marad az aki volt. Csak azt nem értem, hogy akkor kivel akart szövetkezni. Hmmm. Talán azt hitte, hogy a Milla lesz a vezető párt. De sem az LMP sem a Milla, Juhásszal az élen, nem tudott kibújni a bőréből. Orbán mellett nőttek ki a földből.
bencemacska
Szerintem olyan, hogy Milla nincs is. Az egy egyszemélyes valami!
Bajnait a kendermagos amortizálta. Most legalább törleszthet valamit az általa okozott kárból. Egyszer gerinces is lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.