Udvariatlanság és hiba lenne, ha Vlagyimir Putyin orosz elnök meghívását Orbán Viktor magyar kormányfő bármilyen okra hivatkozva visszautasítaná, hiszen nagyon fontos, hogy áttekintsék az elmúlt egy év gazdasági eredményeit - közölte Giró-Szász András kormányszóvivő hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Valami nagy gebaszt csinálhatott Orbán, ha Putyin "meghívta". Egyébként is demokrata csak demokratától tanulhat. :) Lehet, hogy Pakssal van gond?
coni
Reméljük, hogy csak udvariaskodnak, mert ha aláírná a paksi bővítésről a szerződést Mo. soha nem lenne képes visszafizetni a sok ezer milliárdos hitelt Moszkvának és akkor megint ott lennénk mint a II.vh. után. Orosz gyarmat.
vukkocska
@coni: ez az ára a 30 %-os gázcsökkentésnek, amivel olcsóbban adják a gázt , amit Putyinnál kiharcoltak nagy szabadságharccal.
nezelodo
Csak nem tartanak attól a sameszai, hogy nem tudja levetni a kekec stílusát?
tavaszi
szerintem Putyin már sejt valamit. azért ő legalábba kkora dörzsölt ...pasi.hogy látja hogy ki fogja csinálni a politikát magyarországon. április után is. ...nem hiszem ,hogy udvariassági elköszönésre hivta a Miniszterelnök urat...jól is van ez igy ...paksot fel kell ujjjitani,nincs mese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.