Teljesíthetetlen szakmai minimumfeltételek, folyamatosan növekvő hiány, szétszakadt ügyeleti ellátás, koncepcionális válság képe rajzolódott ki az Önkormányzati Egészségügyi Napok mai szimpóziumán elhangzott...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@verőce21: 2007-körüli nyilatkozataikban fideszes képviselők még katasztrofális következményeket vetítettek előre arra az esetre, ha az MSZP tovább csökkentette volna a kórházi ágyak számát. Az egészségügyre mért "halálos csapásként" jellemezték a terveket, ellátatlanul maradó betegek tömegét vizionálva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: Nem sejted jól! Nem mindenki kapzsi... :)
Mellébeszélsz. Nem az eü. és a cigány-felzárkóztató program közötti kontrasztról írtam, de ha Te ott látod, akkor ilyen alapon én Neked sokkal erősebb és valódi kontrasztokat tudok hozni, (pl. stadion - kórház, stadion - roma integráció, stb.) akár a forrás eredete és nagysága, akár a sikeresség oldalát nézzük, hát ezt miért nem látod?
Elolvastad amit írtam? :-D
Nem hiszem, hogy az állításod valóság lenne az 1100 milliárdról, nem tetted be a linket. lemaradt?
verőce21
@JAJMÁR: (13:22) Elolvastam. És most is csak azt látom, Neked stadionfóbiád van! (Nem ismerek még erre pszichiáter-specialistát.) :)

De azt is vélem felfedezni, hogy megcsontosodott nevelési elveid vannak, ezek már idejétmúlt módszerek és a diákok körében sem lehetsz vele népszerű. :)
JAJMÁR
@verőce21: Próbáld meg elfordítani a fejed egy kissé... nem nekem van stadionfóbiám :)

Az a baj, Édes, hogy Te mindent csak vélsz, pedig a számok makacs dolgok. Na, további szép napot :)))
verőce21
@JAJMÁR: (13:39) A Gordon-módszer amiről írsz, már a múlté! Ezt módszert Nádas Mari hozta be Hollandiából és honosította meg egy Kecskemét külterületi iskolában először. De csődöt mondott vele és a követői is! (Nem megy ez a módszer nálunk, főleg a cigányoknál, hogy "én nagyon szeretném, ha úgy csinálnád", stb.)
Azóta már áttétek Ők is a Waldorf típusú alternatív pedagógiai irányzatra. :)

De nálad én még mindig a Bismarck féle oktatást tételeztem fel, sőt a tekintélyelvűt, ami a legnagyobb ellenállást váltja ki a tanulókból! :)
(Te önmagad vagy egy makacs dolog, nem kell itt keresgélni a kórház és egyéb pénzeket.) :)
JAJMÁR
@verőce21: 22:31 Egyáltalán nem ismersz. Nem vagyok makacs :) csak ragaszkodom az elveimhez.
Nem keresgélek semmilyen pénzeket, (Te hoztad szóba), csak a mammográfia szűrésre szeretnék bejelentkezni, mert megszűnt a régi, és eltűnt az orvosom. az új helyen meg egy gépi hang a telefonba a "kérem, várjon" szavakat mondja 3 napja. De majd megoldom :)
A többiről majd később... Jó éjszakát :)))
verőce21
@JAJMÁR: (23:40) Én tudtam anélkül is, hogy a mammográfiára céloztál, akár nem hiszed is! :)

De az egy magáncég, amely most az új beruházás helyszűkössége miatt nem kapta meg a bérleményt. (Talán majd ha enyhül a kontroll) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.