Először lépett közvetlenül nyilvánosság elé az ellenzéki megállapodás múlt heti bejelentése óta Gyurcsány Ferenc. Debreceni lakossági fórumára munkatársaink is elmentek, és szóra is bírták a Demokratikus Koalíció elnökét. Beszámolójukból megtudhatja, hogy lenne-e sportminiszter a Mesterházy-kormányban Gyurcsány, mit gondol az ágaskodó ambíciókról, és hogy mi az egyetlen, amit biztosan kizár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
De igen vannak, és együtt dolgoznak a jelenlegi kormány leváltásán. Kérdésem azért volna? Miért kell egy újságírónak szinte bebeszélni a népnek, hogy a többiek nincsenek. Szerintem mindenki végzi a dolgát, kinek ez, kinek az a feladata.
Örüljünk, hogy megtörtént az összefogás, és saját területén mindenki végzi a munkáját.
Ehhez kívánok erőt és kitartást, a Mesterházynak írt nyílt levéllel pedig nem kell foglalkozni.
Bayer, Bencsik stb. foglalkozzanak Orbánnal , eddig is ezt tették, és csak az érdekelte őket, hogy lehet az ellenzéket pocskondiázni.
tavaszi
...Egyértelmű ,mennyire bevan ágyazódva Ferenctestvér a választókba ...ezen cikk jan.21-én került fel ..és a második vagyok...aki bekukkantott ..és mit is mondjak ...csak ismételni tudom magam ...DK 2-4%------majd csak eltelik már ez a pár nap ---Ápr. 6-ig.
Hellcat
@tavaszi: 21. e óta te vagy a második aki hozzászólt és tudod miért? Mert a normális emberek leszarják a gyureszt...csak nektek van tőle fóbiátok. Rettegtek tőle.
mariaberta
@tavaszi: Te liba, 2.4 % csak a nyugdíj emelés volt, pártbarátaid nagyvonalúságát bizonyítandó.És az a pár hónap -és nem nap- valóban eltelik, remélem pozitív eredménnyel a végén.
szablyafűrész
@tavaszi: Az én megyém úgy van elkönyvelve, hogy gengszter(értsd: Fidesz ) fellegvár !

A megyei naplap sms-rovatában a Fideszt annyi támadás még nem érte fennállása óta, mint néhány hónapja folyamatosan !
A fogalmazásokból következtetve a társadalom széles rétegéből jönnek a kritikák, bírálatok, szembesítések, leggyakoribb jelző a gengszter,-a mutyi-a maffiakormány !
Ilyen még soha nem volt és ez megalapozza azt várakozást, hogy másként alakul a 2010-es meccs !
Ezt őszintén, színezés nélkül mondom ! Amikor már tanyáján fenyegetik a rókát, ez semmi jót nem jelent számára !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.