Megütötte a vezető ügyészt irodájában egy férfi Budapesten, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) kezdeményezi A. György Ádám előzetes letartóztatását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rézfánfütyülős
Végre valaki nem csak fenyegetőzik, hanem a hibbantak ellen tesz is!
Ma olvasom a neten barátom blogját, melyben kő keményen lebarmolja a rendőröket és a gyámügyet az impotens, tenni nem akaró magatartásukért.
Mert mindent elkövetnek, csak dolgozni ne kelljen.
nemkati
@rézfánfütyülős: Aztarézfánfütyülőrézangyalát! :)
Nade ez megint csak egy olyan hír, amiről alig tudunk valamit, így ítélkezni is elég kockázatos. Mert egyrészt igaz, hogy az ügyészség a feje búbjáig benne van a Fidesz zsebében. Igaz, hogy ott (is) vannak, akik nem a munka hősei. Igaz, hogy ma már nehezen lehet hinni az igazságszolgáltatás pártatlanságában. Igaz, hogy a rendőrség állományában is vannak szép számmal bunkók, meg brutál erőszakos barmok.

De. Amíg abba az álomképbe ringatjuk magunkat, hogy jogállamban élünk (különben az agyunknak meg kellene bomlani), addig a hatóság különösen súlyosan büntetendő. És ezt jó, ha mindenki felfogja.
rézfánfütyülős
Sem a politikához sem a joghoz nem értek!
A fizikában is változnak (ismeret bővülés miatt!) a dolgok, de ott nem az egyének érdekei a vezérlő eszme, hanem a mezei kíváncsiság!
Persze Schrödinger óta tudjuk, hogy objektív valóság nem létezik, de mégis jó hinni valamiben :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.