A Facebookon reagált az MSZP-nagygyűlésen elhangzott bekiabálásra Mesterházy Attila, aki börtönt, nem pedig kötelet ígér az emberek pénzét ellopóknak – írta az Origo.

Mesterházy Attila az MSZP szombati nagygyűlésén Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterről beszélt, aki szerinte olyan jól teljesített a cégeivel, hogy azt tanítani kéne, Mészáros pedig katedrát érdemelne a Közgázon. Ekkor hangzott el az ominózus bekiabálás, amivel később Mesterházy Attila egyetértett, és azt mondta, úgy érzi, nem katedrát fog kapni Mészáros, „hanem azt, amit az előbb bekiabáltak".

Az m1 Híradója szerint a bekiabáló egyértelműen azt mondta, hogy kötelet, de Mesterházy Attila az ATV-nek azt mondta, hogy ő börtönt hallott.

"Még mielőtt tovább terjedne ez a nyilvánvaló hülyeség: nem kötelet, hanem börtönt ígérek mindazoknak, akikről kiderül majd, hogy ellopták az emberek pénzét." – fogalmazott egészen pontosan az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Facebookon.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anti
Ha jól emlékszem a T Ház nem t.elnöée kezdett el "kötelezni",sőt agyagba tiprás is felmerült abban a kis buksijában!Nekik lehet?
nyanya001
Amikor azt óbégatták az Orbán által feltüzelt
brigantik, hogy Gyurcsányt a Dunába, a többieket utána akkor egyiknek sem járt
a bagólesője !
mariaberta
Azért az érdekes, hogy bár hallgattam az ATV közvetítését, a köteles bekiabálást nem hallottam, viszont az MTV1 mást sem csinált, mint ezt ismételgette vagy hússzor, de nekik bizonyára más beszédet közvetítettek.
No de akár elhangzott, akár nem, csak tanult az illető Kövér köteles elvtárstól, aki sokaknak ajánlotta a pincében található kötelet. Érdekes módon, azt az MTV1 nem játszotta le egymás után és nem volt felháborodva.
tavaszi
szemrebbenés nélkül...pofámba képes mondani egy komcsi hogy a "kötelet " ...és a "börtönbe"...szavakat a magyar fül egyformán hallja ...döbbenetes . ?? szerinte a : ö e e hangzást ugyan úgy hallja az ember mint a : ö ö e-t ...persze értem én hiszen felheccelte a tömeget ..és egyik elvtársnak elszakadt a cérnája és benyögte lazán : "kötelet" ...majd olyan nevetséges ezt kimagyarázni moint amikor anno : hordót a szónoknak ----helyett : hordót a zsidónak hallott valaki ...még Torgyán idejében. ujra meggyőzödtem: ha egy balikomcsi kinyitja a száját és csak levegőt vesz ..már akkor hazudik...
szablyafűrész
@tavaszi: Figyel, hogy félre lehet érteni valamit:

vádlott: - há' nem sok azé' az az öt év, bíró úr ?
bíró :- milyen öt év vádlott ? Még egyszer mondom: kötél !
Csizmás Kond
Nem kell egy bekiabálás miatt ekkora patáliát csapni, viszont akiben van egy szemernyi jóérzés az nem foglal állást az ilyen mellett, sem pró sem kontra.
coyote3
Ha Mesterházy börtönbe csukatja valóban az össze politikus tolvajt, akkor tőlem biztosan lesz egy szavazata...
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
coni
A társadalom nem azon van kiakadva, hogy megalapozatlan ezer milliárdos üzletek kötetnek, egyik offshore cégtől a másikig vándorol a pénzünk, hanem, hogy valaki, állítólag, mit kiabált be és ebből vajon mit hallott meg egy másik.
Pedig a kérdés az, hova lettek az ezer milliárdok?
A Tündik bündije
Hű, de fel vannak háborodva egyesek. De főleg azok, akik ünnepelték kövérlaca köteles dumáját, később teli szájjal ordították, hogy Gyurcsányt a Dunába.
Meg is értem, zabszemes érzés lehet most a másik oldalon állni...
furfang
Egyértelműen "kötelet" volt a bekiabálás, és ezt kilátásba is helyezte Mesterházy. A baloldal leendő miniszterelnöke. Mégis mit akarnak polgárháborút? Kijevet itt is? Kampány ide-oda, nem árt megfontolni, hogy milyen jövőt ecsetelnek a választóknak.
modera
@nyanya001: A Dunából ki lehet úszni, de a kötél...:-)
szablyafűrész
Le kell kakilni a most kötél okán vinnyogókat !

Orbánc kötél nélkül is dinamikusan pusztítja a nemzetet - oszt' jó napot !
JAJMÁR
@furfang: Láttam a tévében, és nem emlékszem a bekiabálásra, (nem az volt felerősítve) arra viszont igen, hogy Mesterházi Attila hangsúlyosan kiemelte, hogy ahol kell, ott eljárás fog indulni, de NEM koncepcióperről, hanem igazságos, független bíróságról beszélt, és én ezzel egyetértettem. Senki ellen ne induljon eljárás politikai indokkal.
Ez a lényeg, nem a közel ülő, és egyébként zajongó közönség kiabálásai.

Az előadó egy ilyen helyen, háttérzajban, a saját mondandójára figyel elsősorban, semmiképpen nem tehető felelőssé, ha nem hallotta az összes bekiabálást. Csoda is lett volna :)
Attól kellene inkább beszélni, amiket Mesterházi a beszédében mondott. Az a lényeg!
mariaberta
Utoljára: kötelet elsőként Kövér javasolt mindenkinek , aki nem értett velük egyet
és nem emlékszem, hogy ezért, vagy bármelyik hasonló megnyilvánulása miatt valaha is bocsánatot kért volna.
Akár így volt, akár nem, bocsánatkérésre semmi szükség nincs.
A Tündik bündije
@modera: "A Dunából ki lehet úszni, de a kötél..."

Hát... 4 éves korom óta úszok, a gimi alatt még versenyen is voltam, de a Duna azért csak a Duna, úgyhogy egyszer majdnem rácáfoltam erre az állításra... :-)
coyote3
Megdöbbentő egyébként , hogy akár a fideSS-, akár a jobboldali fanok mennyire -finoman fogalmazok- agyatlanok és megvezethetőek. Megtekinthető a Mesterházy beszéd. Abban a hataloméhes Mesterházy száját nem hagyta el a kötél szó. Börtönről beszélt. A kötél szót a nézők közül kiabálta be valaki. Ennyit a jobboldali sajtó igazmondásáról és a jobboldaliak nagy részének tényszerűségéről...
Everest
Az m1 lejátszott felvételén jól kivehetően a kötél szó hallatszik mint bekiabált szó. Namármost, a jóég tudja, h ki itt a hunyó. Fordított helyzetben a Fidesz aktuális szóvivője elmondta volna, h ez a baloldal aljas provokációja volt, h megzavarja a beszédet mondót és erről beszéljenek és írjanak, ne pedig az elhangzottakról.
dömdödöm
Én hallottam és hiszek a Mesternek Börtönt ,jó sokat ! és majd a kötelet úgy is intézi magának
coni
Lehet senkinek nem tűnt fel, hogy folyamatosan kiabáltak be, majd egyszer csak, jóval hangosabban elhangzott a "kötelet".
1. Vagy mikrofont adtak a kötelesnek
2. Vagy utólag került a felvételre és természetesen feliratozva!!!

Azt, hogy Mesterházy a folyamatos bekiabálásból melyik ötletre bólintott rá, még az aranyeszű Selmeczi se tudná megállapítani. Akik ott voltak a rendezvényen nem hallották a kötelet óhajtó urat.

Nagy az erőlködés, hogy elterelje a Fidesz a menetrendszerinti korrupciós ügyről (MET) a figyelmet egy ilyen gyermeteg feltételezéssel.
modera
@A Tündik bündije: Na jó, de ha a partól löknek be valakit, akkor azért nem reménytelen a dolog. Más az, ha a közepén, egy 100 kilós kővel a lábán...:-))
Csizmás Kond
Szóval hallottátok láttátok és nem kötelet kiáltottak...gyerekek nektek a véretekben van az akasztási vágy...?
...legalább egyikőtök mondta volna, hogy nem szép...de nem kórusban helyeslitek...ezek vagytok.
modera
@coyote3: Most erről szól a politika mindkét oldalról, az eddigi legocsmányabb kampány vette kezdetét, és a választás sem lesz piskóta,
coni
@Csizmás Kond: 21:49
Csak a birkák hiszik el, hogy mindenki rögtön akasztani akar, mint a Kövér.
Csak el akarták tussolni az aktuális korrupciós ügyüket:

a “Hír Tv is elismerte, hogy a felvétel hangsávjába belenyúlva manipulálta a hangfelvételt”
Pisti271
Mesterházy nagyjából egyórás beszédet mondott.
Logikusan, összeszedetten, és nem felolvasóestet tartott.
Többek között még a bekiabálásra is reagált.
Ha valakinek nem egyértelmű, lassan mondta, hogy mindenki megértse,
nem koncepciós perek lesznek, hanem jogállami elszámoltatás.
Mindenki eldöntheti, ez ma Magyarországon kötelet jelent, vagy börtönt.
coni
Ugyanígy manipulálnak mindent.
EON, Paks, MET, pénzügyi és gazdasági statisztikák, pályázatok, stb..
Nem egy szekrény, de az egész ország tele van csontvázakkal, ami előbb utóbb nem rájuk, hanem ránk borul.
furfang
Nem elég, hogy lehazudják a csillagot az égről, hülyének, süketnek és vaknak nézik a több millió tv nézőt, ( mármint azokat, akik nem csinálnak magukból hülyét, süketet és vakot az mszp kedvéért) mondván, hogy nem kötél volt amit Mesterházy igenelt, hanem börtön, de még fenyegetőznek is. Hová fokozható a jellemtelenség mszp-nél? Határ a csillagos ég?
verőce21
@JAJMÁR: (19:30) Tudod, a hozzád hasonló tragikus optimisták nélkül valóban nem működhetne a társadalom..., mondhatnám, rád épül a rendszer…

Azért ne keseredj el, lesz jobb is..., csak nem neked...:)
Nakimaga
Nem kell olyan tettet elkövetni,mely miatt rettegni kelljen a börtöntől vagy a kötéltől ! :)
aborisz
Azért megkel hagyni. Attilának jó a mentola. tagadni mindenáron!
coni
@furfang: a “Hír Tv is elismerte, hogy a felvétel hangsávjába belenyúlva manipulálta a hangfelvételt”

Ezzel azt is elismerte a Hír TV és a Fidesz, hogy mélységesen lenézi az embereket, hiszen első ránézésre látszott hogy ők maguk szabták át a felvételt, hogy Mesteházyt lejárásák.
excep
nem vagyok nagy híve de rohadtul igaza van orbánék ezt nem uszhatják meg
JAJMÁR
@verőce21: 08:02 Hihetetlenül kedves vagy. Nem tudom eldönteni, ez a bensőd, vagy hirtelen felindulás-e? Hasonló jókat kívánok én is Neked :)
furfang
@coni: A kihangosítás az nem hamisítás, de ha börtönt mond valaki a kötelet helyett, az már az.
verőce21
@JAJMÁR: (10:03) Pozitív hozzáállás az optimizmus! - nem úgy gondolod? :)
világlátó
Kötelet, vagy börtönt, most már egyre megy. Nem kellett volna most így magyarázkodni. Ha börtönt hallott volna, arra sem kellett volna reagálni. Most pedig a börtön mellett erősködni ugyancsak hiba. Egy miniszterelnök jelölt egy ekkora rendezvényen ne fenyegessen senkit sem kötéllel, sem börtönnel. Az elszámoltatás témája amúgy is ezer sebből vérzik, mindkét oldalon. Mesterházi úr szónoklata egyébként is több kifogás alá esik, ezzel nem csökkenteném annak értékét, csak mint irodalmi műfajt bírálnám egy kicsit.Most már nem ragaszkodnék körömszakadtáig a félrehalláshoz, gyorsan le kell zárni ezt a fidesz által felturbózott ostobaságot. A korabeli Kövér féle köteles megnyilvánulással már nem érdemes foglalkozni, mert már gyenge érv. Itt egy felelőtlen, ostoba bekiabáló volt a bűnös.A reakció Mesterházi részéről pedig egy szónoki botlás, semmi egyéb. Mindenesetre szerencsétlen szituáció, amitől gyorsan meg kell szabadulni. Kár hogy eddig is életben tarthatta a fidesz.
coni
@furfang: @furfang: Én ott voltam. Kb.százan kiabáltak be, sokfélét. Mesterházy az egyikre, senki nem tudja melyik bekiabálásra, de egy korábbira célozva, azt mondta igen azt, amit korábban itt valaki mondott. Csak a fideszesek feltételezik,hogy ő csak a kötélre gondolhatott, mert ők ilyen gyűlölködőek.
De ha veszed a fáradtságot és meghallgatod éppen miről beszélt M. A. (törvényes elszámoltatásról) akkor rádöbbensz, hogy a kötél szó nem illik a mondanivalóhoz.
Félelmetes hogy egy rezsim azt állítja magáról,hogy ő jobban tudja mire gondolt valaki, mivel a kötél szó nemhagyta el M.A. száját. Ez a diktatura, amikor valaki megmondja mire gondoltam, punk.tum.
Gyuri Géderről
Hát? - kötelet olcsóbb beszerezni, mint börtönöket építeni. Meg aztán, a fidesz elfogadta az Áfa. nélküli halottas kocsi beszerzést.
modera
@coni: Na és büszke vagy rá, hogy egy biztosan bukott párt gyűlésén ott voltál? Hiába is próbáltok kapálózni, a Fidesz megnyeri a választásokat, nem lesz itt még egyszer segélyalapú megélhetési rendszer szociális alapon. Mindenki dolgozzon meg a megélhetéséért, és ne a másikra fogja a maga tehetetlenségét. Aki most szarul él, az eddig is úgy élt, aki meg eddig is jól, az most még jobban, nem kormányfüggő ez.
Csizmás Kond
@coni: Nem magyarázkodj, hanem mond el mit hallottál és azt helyesled vagy nem...hogy ki a birka azután megválik.
Csizmás Kond
@coni: Elnézést kimaradt...neked mondta a hír tv vagy más után ugatsz ?
dr. prédikátor
Érdekes , amikor a köteleskövér eltárs ajánlotta a kötelet akkor a sok fütyesz seggnyaló mélyen kussolt. Most meg hogy verik a nyálukat!!! Ja és az agyagba döngölésnél sem szóltak!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: Nem kussolt hanem nem helyeselt mint most ti...nagyon nagy különbség ez.
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szablyafűrész
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
JAJMÁR
@verőce21: 10:18 ...magadat győzködöd?
Vizual
Egy másik cikkben a HÍR tv. elismeri a csalást. Innen azt hallottak amit csak akartak a FIDESZES igazságlovagok.
furfang
@coni: Itt nem egy " rezsim" mondja meg, hogy mire gondolt, hanem egy hang és képanyag bizonyítja, hogy mit kiabáltak be, és ő mire reagált.
Én belátom, hogy ez nektek kínos, a saját vermébe esett a miniszterelnök jelöltetek, minden esetre egyet értett egy erőszakra buzdító beszólással. A börtönt eleve kilátásba helyezni(még ha ezt is hallotta volna) prejudikáció, amit egy leendő miniszterelnök nem engedhet meg magának, bízza az igazságszolgáltatásra az elszámoltatást, mert így éppen ő kelti a diktatúra érzését az emberekben. Az mszp elődje sok embert küldött börtönbe ha volt bűne, ha nem, rossz ómen ezzel előhozakodni egy népszerűséget alapozó nagygyűlésen.
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: Ja ...attól még ugyanolyan szőrösszarvasizé maradsz...
Csizmás Kond
@szablyafűrész: ..csak várd ki a végét...nem fogsz te vastagot szarni...
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
összefogás
@Csizmás Kond: A FityeSSesek sikítanak, kész röhej.
Így próbálják elterelni a Mészárosról a figyelmet, de ha bűnt követett el, akkor a börtönben
lesz a helye. EGYET ÉRTEK A MINISZTERELNÖK JELÖLTTEL (Mesterházy Attilával).
ÖSSZEFOGÁS!
összefogás
@modera: Hát nagyon szomorú, hogy Önnek és a FityeSSnek ez a véleménye 5 millió
magyar emberről.
Na ezért, és még nagyon sok bűn elkövetéséért fogtok el tűnni a BALTÁS VEZÉREDDEL
együtt.
ÖSSZEFOGÁS!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...balacskót elhagyva eljutunk a te szülőföldedre...a büdösgödörbe...
a szerencse pedig mulandó...
Csizmás Kond
@összefogás: Azzal értesz egyet akivel akarsz de aki kötéllel kampányol az nem lesz miniszterelnök.
Dr. Felipe
Ha jól emlékszem pokorni pokemon elvtárs is börtönt ígért a tolvaj fideSSes elvtársaknak. Erről beszámolt a hír-tv?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Kövér köteles elvtárson kívül senki nem kampányolt kötéllel. A 15 ezres tömegből volt egy bekiabáló aki fideSS provokátor is lehetett. Na az kampányolt kötéllel és az valóban nem is lesz miniszterelnök.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Ne süketelj mert azzal nem leszel nagyobb. A senkiházi miniszterelnökjelölt helyt-adott a bekiabálónak és helyeselte az ötletét sőt dicsérte...csak nehogy az ő nyakán szoruljon meg a végén...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Nem kell erőlködnöd és a hír-tv nek sem. Nem ez az első eset hogy hamisítanak.
A köteles kampány az kövér köteles elvtárs privilégiuma. Az már le van védve. A többi csak hamisítvány. Ez hasztalan erőlködés a fideSS részéről úgy mint mikor az ócsai buktát is megpróbálták a baloldalra kenni.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Szerinted azon az összejövetelen csak a hír tv készített felvételt ?
...és a haverok most miért nem állnak mellé ?...milyen összeborulás az ilyen ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Mert Mesterházy egyedül is képes megvédeni magát az aljas támadásoktól.
Egy leendő miniszterelnöktől ez el is várható.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ..nagyon meg lehettek szorulva miniszterelnök felől ha csak ilyenre futja...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Hát ti meg pláne ha csak bolseviktor elvtársra futja. Volt ő már minden csak becsületes ember nem.
Vizual
@coni: Mert a fideszes talpnyalók már azt is megengedik maguknak, hogy a köztévében ki beszélhet a baloldaltól.
modera
@Dr. Felipe: Sokat ittál? Leendő miniszterelnök,,,,,,,,,,,,,:-))
modera
@összefogás: Keress rá a régi nevemre, és ott még ennél is cifrábbakat olvashatsz az 5 millió magyar emberről...
coni
@furfang: Nagyon jó lenne ha valamelyikőtök becsatolna egy NEM HAMISÍTOTT linket a gyűlésről, lehet rádöbbennétek a tömeg ezer dolgot kiabált be, amiből egyet kihangosított, vagy lehet ráordított/hamísított egy hírtévés. 13000 ember volt ott, M.A. nem kérdezte meg mind a 13000-t, "mit is tetszett kiabálni?" Ő halott valamit, és azt mondta AMENNYIBEN törvényes úton elítélnek valakit az megkapja a neki járó b ö r t ö n t.
Ettől kezdve rondán néz ki a dolog, főleg egy köteles kövérrel a batyuban.

Mi ketten, úgy is tudjuk, a felvétel hamisítás arra megy ki hogy eltereljék a figyelmet
PAKS, EON, MET, uniós pályázatok, nemzeti tafikok, nemzeti kaszinók, és persze a milliárdossá váló maffiózók ügyéről. Na meg új barátainkról, az oroszokról.
szablyafűrész
@Csizmás Kond: és hol tettél jósvizsgát ?
coni
@furfang: Szerinted ez az eredeti felvétel? Pont ez az amelyiknél a Hírtévé elismerte a hamísítást!
Várjuk meg a bírósági döntést a kérdésben, mert ez már csak a primitív tömegek vitája, a tények ismerete nélkül.
furfang
@coni: Miféle hamisításról beszélsz te? A kihangosítás miért is hamisítás? Tényleg ne beszéljetek már félre az ég áldjon meg! Lehet akarni valamit, de ami tény azt kár letagadni. Nagyon is jó ez az ELÉG videó Így vagytok ti, képtelenek vagytok szembesülni az igazsággal. Ez már tudathasadás lassan.
szablyafűrész
@Csizmás Kond: "Azzal értesz egyet akivel akarsz de aki kötéllel kampányol az nem lesz miniszterelnök"

Nem hát ! Csak az országgyűlés elnöke lehet...belefutsz a saját marhaságaidba !
Desischado
Azért érdekes, hogy a retek Tv belenyúlt a felvételbe! Vajon a saját szakállukra cselekedtek? Nem hinném!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.