Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV): 2013 végén 1624 vállalkozás tartozott egyenként több mint 100 millió forinttal, valamint 4018 magánszemély és egyéni vállalkozó egyenként több mint 10 millió forinttal folyamatosan, 180 napon túl az adóhatóságnak - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
""A magánszemélyek, illetve egyéni vállalkozók listáján szerepel Akkad Imad, aki 2008 decemberében a bírságokat is beleértve több mint 5 milliárd forint tartozással szerepelt az APEH nagy adósok listáján, rajta van a celeb Gáspár Győző és Gáspárné Balla Beáta, Földesi-Szabó László és az akasztói vállalkozó, Stadler József is.""

Földesi-Szabó László és Stadler József börtönbe csücsül. Vajon gyözike és "kedves" párja miért nem ??? Rájuk más törvények vonatkoznak ???
Gratula biró urak !!! Gratula NAV !
Meine Ehre heisst Treue
@varirmag: Nem a NAV-val van a gond, hanem a jómadár politikusainkkal, akik nem alkotnak nagyságrenddel barbárabb törvényeket az adómorál javítása érdekében.
Ráadásul egy kalap alá kellene venni őket a többi bűnözővel és a durva kényszermunka azonnal eredményre vezetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.