Jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt fejenként 80-90 ezer forint közötti pénzbüntetést kapott az Együtt-PM paksi erőmű bővítése ellen demonstráló tíz aktivistája, akiket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) budapesti Fő utcai székházából állítottak elő pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azt mennyire fogják büntetni aki aláír Putyinnal egy olyan paktumot amivel sem a szakemberek, sem a társadalom nem ért egyet, már csak azért is, mert nem tartalmazza sem a pontos hitelfeltételeket, sem a paksi bővítés pontos költségét, tehát olyan mintha aláírna helyettünk egy üres csekket, amit mi fogunk kifizetni, ha Putyin kitölti.
csikknorisz
A korábbi híradásokban az volt, hogy a paksi erőmű bővítésének MÓDJA ellen tüntettek. Aztán a "módja" kimaradt, pedig egyáltalán nem mindegy, hogy valami megvalósítása ellen, vagy a megvalósítás módja ellen tüntetnek.
bárzongora
Kevés! Ki kéne lőni a szemüket!
Ezt meg kéne tanulni Gyurcsótánytól!
orogordog
@bárzongora: Hogyan jött ez ide??? Akkor össze hugyoztátok B.P.-et, autókat gyújtogattok, rongáltatok. Lás csodát nem kelet kifizetnetek az okozott kárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.