Nem fog kampányolni a választások előtt a Hódmezővásárhelyen az LMP párton kívüli jelöltjeként induló Nagy Bandó András – erről ő maga beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Nem fog bejutni az LMP, de ha itt indulna a Nagy Bandó, én őrá szavaznék, mert akkor lehet más a politika, ha megválogatjuk azokat, akik az országgyűlésbe kerülnek. Ez látszik a mai helyzetből, hiszen ilyen "válogatott" társaság csak úgy jöhetett létre, hogy a pártlistát figyelték az emberek.
Remélem már látják, hogy ezek a pártot is lejáratták, csak az a fontos, hogy ők maguk gazdagodjanak. Soha többet Fidesz!
tavaszi
4 évenkénti országos társasjáték: hol sohatöbbet jobboldalt,---hol sohatöbbet baloldalt...esmét soha többet jobboldalt...ujfent soha többet bal oldalt..."besenyő pista bácsi mondaná: NOORRMÁÁÁLIS???"
...mindenesetre 89-óta ez megy ...visszatekintve kész röhej...node érthető...eddig 398 helyre lehetett ácsingózni...valahol azért nem egy rosz "busines"...a politikát csinálni...talán most hogy feleződik minden..és csak képviselősdi...semmi egyéb,,,,polgármesterség...és egyéb állás lehetőség...talán ez visszaveti ezt a hatalmas tülekedést...hiszen valahol a rosta szépen kiszórja a nem odavalókat...jobb-és baloldalon egyaránt.
tavaszi
...az biztos hogy ekkora létszámu parlament tán egész európába nincsen. szűk 10.000.000 embernek ez pont elég lesz.---ha Antal miniszterelnökurat idézem...15.000.000 -nak is elég lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.