A múlt héten zuhanórepülésbe kezdő forintnak nem tett jót, hogy a piacon elterjedt egy pletyka, amely szerint a magyar állam nem tudta kifizetni egy lejáró adósságát. A hírt még aznap cáfolta az államadósság-kezelő, most pedig a jegybank kezdett eljárást a rémhírterjesztő ellen.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem kell keresni a rémhírterjesztőt , úgy hívják hogy pöttyösseggű kuszaszem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Kósa Lali? Szijjártó Petya? Ja, ők nem. Múltkorseőkvótak.
nezelodo
A választási kampány finisére meglesz az az ellenség, hiszen az ellenség élteti a dakotát. Ami a Kádárhuszároknak a sötétben bujkáló ellenforradalmár volt a mai utódjának a rezsi ellenforradalmár az. Szó ami szó elég gyenge a rezsitábornok (a számláimban is látszik, 4KW áram rezsicsökkentve 2445 Ft, gondolom a narancsszínű tömjén csík ilyen drága a számlán), hogy egy rezsi ellenforradalmár is legyőzi.
Fradigege
Valamelyik besúgó karbantartónak, takarítónőnek, portásnak öltözött ügynök lehet. De az is lehet, hogy külsős volt. Talán egy óvónéni vagy egy árufeltöltő, esetleg egy raktáros. Ki tudja. Tehát azokat kell kirúgni. De rúgjuk ki a matolcsyt. Aztán várjunk, hogy a forint merre ível.
verőce21
Erről szól az a vicc:
- Óvakodj az orvosi könyvektől, egy nyomdahiba könnyen az életedbe kerülhet! :)
Desischado
Lehet a Mariska néni volt álruhában! eltolcsy már megint vizionálja az ellenséget, hogy leplezze, mennyire elkúrta! Vagy elkapta a "szabadságharcos" nevezetű vírust a csuti hazugovicstól? Vagy mégiscsak petike és a lajos a bűnös?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.