Rezsicsökkentő fórumon járt a Hir24, ahol megkérdezték az embereket, hogy mit szólnak a harmadik csökkentéshez, valamint mennyit várnak még. De jelen volt a Magyar Csapat és olyanok is, akiknek mondták, hogy jó lenne jönni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopatika
Hogy is van ez?
Sok-sok szám kering mindenfelé, de ha csak 10% az igaz már az sem kevés...

---------------------------------------------------------------------------

2010. február hónapban áfával együtt 1m3 gáz 121 Ft / még Bajnai kormánya /

2011. február 151 Ft / már Orbán kormánya/ hoppá-hoppá! /

2012 154 Ft újra hoppá-hoppá!

2013 137 Ft " !!! hurrá, hurrá...

2014-ben harcba szállunk a megalakult Magyar Csapattal, és egy újabb hatalmas győzelemmel - amiért hálás szavazatainkat várják az állítólagos csökkentők,- talán " leérjük" a Bajnai 121FT / m3 piszkos, mocskos, szemét gázárát.

2014-ben harcba szállunk a megalakult Magyar Csapattal, és egy újabb hatalmas győzelemmel - amiért hálás szavazatainkat várják az állítólagos csökkentők,- talán " leérjük" a Bajnai 121FT / m3 piszkos, mocskos, szemét gázárát.

Örvendjünk, de azért az sem árt, ha nem vagyunk nagyon hülyék. Aki nem hiszi, nézze meg a számláit, 5 évig meg kell őrizni.

Mellesleg a gáz világpiaci ára - ami minket is érint, - az elmúlt évben JELENTŐSEN ( kb. 20 %-kal) csökkent. Mi magyarok is olcsóbban kapjuk, ezért lehet csökkenteni, mint már hónapokkal korábban szinte egész Európában.

Kinek is legyünk hálásak ezek után? Csak nem Putyinnak? A GÁZPROM-nak?

Nos lehet számolgatni, hónapokat, éveket összehasonlítani, és egy kicsit gondolkodni... " HOGY AKKOR MOST MIRŐL BESZÉLÜNK? - ahogy itt errefelé mondják...
Köszönjük Fidesz! Ez tényleg barátságos intézkedéssorozat: (hála a 2/3-nak)

– adójóváírás megszüntetése
– béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
– cafeteria megadóztatása
– munkavállalói járulékok emelése
– 32 ezer fő elbocsátása a közszférából

– a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
– reprezentációs és üzleti...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@nemzeti_nyugdíjas: úgy gondolod Angliában is csak egy blöff lesz a rezsicsökkentés???

Miért kell komolytalankodnod??,
nemzeti_nyugdíjas
@tavaszi: Tudod az a baj, hogy sok elesett öreg még száz forintnak is örül. Azonban tovább nem lát. Nem méri fel azt, hogy a kormány megszorító politikája miatt mennyire megemelkedtek az árak. A rezsicsökkentés csak bunkókábítás szegény öregeknek. Ha gondolkodna néhány korombeli, és átnézné a korábbi számlákat akkor jönne rá, hogy a kormány becsapja. Mint írtam arról nem is beszélek, hogy a többi áremelés miatt megélhetési problémája van sok nyugdíjasnak. Ezért örülnek már annak is, ha a számla végösszege (átveréssel, mert az energiaárak csökkentek) néhány száz forinttal kevesebb lesz. Na ezt használja ki a fidesz. Sajnálom szegény sorstársaimat, hogy ennyire nem látnak át a szitán, nem ismerik fel a kormány álságos politikáját. Most nem térek ki különböző manipulációikra, de, ha valaki figyelemmel kíséri ténykedésüket szeretne köpni, de az nem kulturált emberhez méltó cselekedet. Majd választáskor véleményt lehet nyilvánítani a munkájukról. Remélem sokan meg is fogják tenni!
tavaszi
@nemzeti_nyugdíjas: ...élj ebben a hitben ...csúsztatsz mint a komcsik...6000-8000-rel kevesebbek a számlák...itt van elöttem basszus...de tudod mit nem vitázok...a fiatalok eleve ..de most a nyugdijasok fogják a 2/3-adot megadni a kormánynak.-----mert megérdemli...és egy közgazdász kifejtette paksról is a legjobb üzletkötés teoriát...és számra stimmel. ...olvashatod te is az :ők adositották...stbstb...cikkben...
tavaszi
spu00
Önök nem tudnak különbséget tenni adósság és adósság között. A 16.000 milliárdos 8 év alatt felvett működésre használt pénz az jogos volt, amiből jóformán egy fillér sem került érték teremtő beruházásra, s ha már az ország , s benne az ott élő emberek érdekeit nézzük , akkor a 2008-s hitel felvétel adja meg a legjobb választ Önök részére.
A 20 milliárd eurós hitelből 12 milliárd IMF-s rész 2 éves türelmi idő után 4 éves törlesztésre lett szerződve, ez 3.600 milliárd Ft. Mit gondolnak miért lett ez így kigondolva? írják meg válaszukat, érdekelne.T.i 2008-ban egyetlen bank sem állt szóba M.o-l.
A Paksi hitel 21 éves fizetéssel 2025-től 2046-ig történő, 3,9-4,9%- s kamattal.Ha ezt kereskedelmi bankon keresztül elméletileg próbálják felvenni, akkor 8-9%-s kamattal kínálnák, de nem teszik meg.
Paks értéket teremtő beruházás, 20% önrész, 40% magyar beszállítási lehetőség, melynek várható adó bevétele kb.1 milliárd euró. A törlesztések költségvetési pénzekből fizethetőek lesznek. Figyelembe kell venni még, hogy Paksnak 300 milliárd Ft.-ja van a rekonstrukció támogatására / erre évi 10 milliárdos kötelező tartalék képzése alapján jött létre/.
Szóval ne a gyűlöletük vezérelje a véleményüket.@nemzeti_nyugdíjas: ...ime ...olvashatod..és számolj utána
kukac50
Azok nagyon, ahol az áram már ki van kapcsolva és fával fűtenek.
Az egyedül élő rokkantak is nagyon elégedettek azzal,hogy Orbán a gazdagoknak kedvez,ennek majd élvezheti az örömét választás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.