Az elmúlt napokban kibontakozott jelentős nemzetközi befektetői hangulatjavulásra csak alig tudott erősödni a forint, így az, hogy most újra a romlás jelei mutatkoznak külföldön, egyáltalán nem...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azért kiszolgáltatott a Forint mert Matolcsy futóhomokra építette fel Tündérország gazdaságát. És közeleg a vihar, ők meg az oroszokhoz, meg a kínaiakhoz (Iránhoz?) rohangálnak segítségért, ahelyett, hogy megtámasztanák az alapokat.
Dr. Felipe
Hát láthattuk hogy milyen jól hozott peti bohóc konyhájára a forint gyengülése. 10 millát hozott neki a fideSSes boszorkánykonyha csak úgy.

Hülyék lennének erősíteni a forintot.
tavaszi
...a választások után amikor Orbánék leteszik az esküt...már okafogyottá válik, a forint basztatása...addig meg félllábon is kibirja az ország. sem a túl erős ---sem a túl gyenge forint nem a valóság tükörképe ...manipuláció az egész...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.