Lázár János február 6-án mondta, hogy a következő héten válaszol a miniszterelnök. Lejárt a határidő, de még mindig nem tudni, hogy mi lesz a Holokauszt Emlékévvel. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
O.V. már csak a választásokra tud gondolni. Minnél nagyobb a nemzetközi felháborodás a bárdolatlan viselkedése miatt, annál több szélső jobb szavazatban reménykedhet, ezért húzza az időt.
bárzongora
Remélem válaszolt.
Ha azt tette, akkor úgy tette, ahogy egy ilyen arrogáns ultimátumra válaszolni kell! A zsarolót válaszra sem méltatja, de mivel a közvéleményt nagyon foglalkoztatja a téma, ezért egy mindenkihez szóló nyilvános beszédbe szövi a választ. Akinek van füle, meghallja.

"Elegünk lett abból a politikából, mely mindig csak azt lesi, hogy miként feleljünk meg a nyugatnak, a bankároknak, a nagytőkének, A KÜLFÖLDI SAJTÓNAK, hogyan tegyük fel első szóra a kezünket, mint akinek nincs MÚLTJA, ÖNÉRZETE, ÖNÁLLÓ AKARATA, MINTHA NEM VOLNA SAJÁT ÍTÉLŐKÉPESSÉGÜNK, KULTÚRÁNK, TÖRTÉNELMÜMK. Az elmúlt négy évben legyőztük a hajbókoló, szolga-mentalitást. Újra van önérzetünk, önbecsülésünk és önbizalmunk, vagyis MAGYARORSZÁG TÖBBÉ NEM HAGYJA MAGÁT!

Mutassuk meg, hogy NEM GAZSULÁLUNK SENKINEK! "

Hogy így van-e, pár nap alatt kiderül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.