A „szabadságharcos” retorikától teljesen eltérő módon beszélt Orbán Viktor európai uniós nagyköveteknek egy zártkörű reggelin még tavaly év végén – tudta meg a hvg.hu. A lap információi szerint a kormányfő még brit kollégája elképzeléseitől is elhatárolódott, aki az uniós szerződések felülvizsgálatáról beszélt. Orbán beszélt továbbá arról is, hogy mit tervez újraválasztása esetén, ezt gyakorlatilag tényként kezelik a diplomáciai partnerek is.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
Ez az az eset, amikor a "jobb kéz" tökéletesen tisztába van azzal, mit csinál a "bal".
Asszem le kéne vágni mindkettőt...
bukfenc
@moiszikf: A fejével-farkával együtt!!
Desischado
Hazug mocsok! De szeretném, ha ezt a dumát Kínában és Orioszországban is hallanák!
Yoda69
Pavatanc es kettosbeszod. Fehergalleros hazudozas. Az emberek atbaszasa uri modon.
Ez orbanviktor.
Csak a seggnyalok es az agyatlanok nem latnak at rajta.
nezelodo
Sajnálom, hogy országértékelőjéből kifelejtette a kormányzó úr a bibliai pásztorfiú esetét aki annyiszor kiáltott farkast, hogy amikor valóban a nyájra támadtak a fenevadak, már senki sem sietett a segítségére, mert nem hitték el neki, annyiszor hazudott.
Bizony mást se hallunk, mint a gaz EU sanyargatásának történetét, miközben a strómanok számolgatják a befolyt földalapú támogatások milliárdjait, kiátkozza őket, pedig csak EU-s pénzekből fejlesztenek, és nyúlhatnak le közgépék, és már oda szemérmesség is, hogy ne mi nyerjük a legtöbbet. Itthon a hiszékeny nyájnak felépíti a hős szabadságharcos képét, Brüsszelben meg szolgamód aláír minden nekünk valóban hátrányos hülyeséget. Nagyképűen kérkedik, de egy beszédet képtelen papír nélkül elmondani, és gyáva nyúlként menekül a viták elől, csak a csahosaival kiabáltat hülyeségeket a kerítés mögé bújva. Mi lesz ha egyszer eltűnik a kerítés, mint az uradalmi major patinás kovácsoltvasai?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.