Szerda reggelig 6472 választópolgárt vettek fel a választási irodák a külképviseleti névjegyzékbe - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@m.macskosz: Aki alapból külhonba élt már az azért ne szóljon bele mert nem itt él nem itt fizet adót, aki meg a qrbán kormány munkájának hála ment külföldre élni az meg ne kiabáljon már vissza. Kintről ne szóljon már bele senki...nincs velük semmi bajom de majd ha itt élnek akkor szóljanak bele az ország sorsába.
m.macskosz
@Hellcat: Nem értünk egyet kivételesen. Van, aki itthon hagyta a családját, mert muszáj megkeresnie a banki részleteket, hogy megmaradjon a jelzáloggal terhelt ingatlanjuk.
A nettó jövedelmét hazaadja, abból vesznek élelmiszert, fizetik a rezsit, ruhát cipőt a gyereknek,stb.az itthon maradottak, tehát fizetik a 27%-os ÁFÁ-t. Neki igenis joga van szavazni! Akár levélben is! De annak milyen jogon jár a levélbeni szavazás, aki életében nem vette ki a részét abból a sok "jóból", amit a nyakunkba zúdítottak a mindenkori kormányok. Argentínában, Kanadában, Romániában születtek, még kirándulni sem voltak Magyarországon.
Hellcat
@m.macskosz: Azzal amit leírtál azzal nincs gond...annak még van itthon valamilyen...de aki végérvényesen elhúzta a csíkot? Csapot papot hátrahagyva?
m.macskosz
@Hellcat: Meggyőződésem, hogy őket nem is érdekli a szavazás! Ezt a megkülönböztetést azért találta ki a fidesz, mert tudta, hogy az erdélyiek és a szerbek rájuk szavaznak, mivel szórta a pénzt számolatlanul a diaszpórának, még az USA-ba is, mintha rászorulnának.
Akik meg a fidesz-kdnp kormányzás miatt mentek el, -nagy valószínűséggel előbb-utóbb véglegesen-, azok biztos, hogy nem a fideszre akarnak szavazni majd.
Tudod, nekem még az is bántja az önérzetemet, hogy nekem miért nem lehet on line vagy levélben szavazni, Chilében meg miért igen?!
Dr. Felipe
Pont ez volt a rohadék fideSS célja és el is érte a gyalázatos választási rendszerével.
lajospapa
@verőce21: Tudod egy mandátum sorsa is elég. Amihez egy szavazat is elég. Azután meg egyetlen külföldinek is mi köze hozzá, ha nem itt él. Majd ha viseli magyarsága terheit és húzza hasznait, akkor igen. Te mit szólnál, ha a szomszédod szavazna arról, hogy milyen bugyit vegyél a feleségednek! Mi van ha neki a piros tetszik, neked meg a fekete. Ráadásul a másik szomszéd is pirosra szavaz, az máris kétharmad! Szememben egyetlen külhoni szavazat hiteltelenné teszi a választást, mert nem ellenőrzi senki, hogy azt a szavazatot ki adta le és milyen körülmények között. Bárhová tette is az x-et!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.