Nézünk, mint a moziban. Az egész Simon Gábor-ügy akciófilm és komédia keveréke. Attól kezdve érdekes, amikor is a Washingtonból megérkezett Mesterházy Attilától azt kérdezte a Hír TV riportere, mit szól ahhoz, hogy helyettese, Simon Gábor 240 millió eltitkolt forintot tart egy osztrák bankszámlán. Az MSZP elnöke frappáns volt: kizárt, hogy ilyen megtörténhetett az MSZP-ben, ellenben a Fideszben minden további nélkül. A folytatást ismerjük.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

islander
Ez az ügy ( szerintem is ) nemcsak az etikátlanul pénzt rejtegető Simon Gábor ügye, és az MSZP-é sem. Ez az ügy, egy ország, egy nép ügye, s jó lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba. Orbán Viktor úr és a kormánya ugyanis részben azért nyert kétharmados választást, mert azt ígérte a népnek, hogy az ország adózási moráljára káros off-shore cégeken keresztül pénzeket rejtegetők ellen szankciókat foganatosít, és keményen fogja őket büntetni. Nem tette meg, sőt, ellenkezőleg…( pl. MET, Garancsi és Nagy György az offshore gázbizniszben)
Simon Gábor pedig a király vadaskertjében vadászott.
EZT A MN ONLINE KIMODERÁLTA !
coyote3
Jól jön ez most a fideSS-nek. De milyen igaza van az elöttem szólónak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.