A Százak Tanácsa a választásokon a jelenlegi kormányt, a Fidesz-KDNP-pártszövetséget támogatja, mert álláspontja szerint "nem kezdődhet újra a 2003 és 2010 közötti beteges hazudozás és az erőszak világa". A tanács 1996-ban Fekete Gyula író kezdeményezésére jött létre oly módon, hogy 150 társadalmi szervezet, egyesület 2500 hiteles ember nevét ajánlotta, akik közül a legtöbb szavazatot kapott száz felvette ezt a nevet. Negyvenegyen, köztük az alapító, a Püski házaspár, Sinkovits Imre, Mádl Ferenc, Balogh János, Makovecz Imre, Nagy Gáspár, Sánta Ferenc, Márton János, Pongrácz Gergely, László Gyula, Kopp Mária, Für Lajos, Sütő András örökös tagjai a testületnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Meg kell nézni a neveket és kiderül hogy miért ez a közlemény. Egy kis CÖF.
SAjnos megint ki kell húznom pár embert a tisztességes emberek sorából.
Szomorú.
Pisti271
A Százak Tanácsa nem a Bölcsek Tanácsa.
silber13
@tavaszi: Oh az a hatalmas büszkeség! Mire is?:-))))
nemsemmi
Ha például az elítéltek egy része elnevezné magukat ezrek tanácsának, és kiállnának a büntetések eltörlése mellett, akkor el kellene törölni a büntetéseket?

Kit érdekel, hogy száz ember, és néhány köpönyegforgató ki mellett áll ki.
nemsemmi
Azért a százak tanácsának néhány tagját az motiválhatja, hogy a jövőben mekkora állami támogatást kap a tevékenységéhez.
A fenkölt művészek is pénzért azt képviselik amit mondanak nekik. Ennyire hitelesek.
nahát
A reakciókból is látszik, hogy a balfanok reagálása az elveik alapjain épült fel.Aki nincs velünk az ellenünk van. Ezek az emberek az előző 2 ciklusban kimaradtak az osztogatásból? Nem hiszem hogy mind. Csak mindkét oldalnak megvannak az ismert személyiségei akik merik vállalni a nézeteiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.