Egyre több szavazó választott magának pártot és az emberek már több mint fele biztosan elmenne szavazni. Ugyan többen akarnak kormányváltást, mint a Fidesz-kormány maradását, de a kormánypárt továbbra is fölényesen vezet - derül ki a Medián januári felméréséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert ha az MSZP nek kell eltakarítani a sok fideSS mocskot akkor az népszerűség vesztéssel jár és akkor 4 év múlva megint visszatér a rablóbanda de ha a fideSS saját maga fullad bele a mocsokba akkor már nem térnek vissza soha többé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@F_Viktor: Hát ez tragikus. A remény hal meg utoljára. Minden szavazófülkébe kellene egy EBESZ-megfigyelő.
hvg.hu/itthon/20140102_EBESZmegfigyelok_erkezhetnek_a_magyar_va
F_Viktor
@Boszi27: Így igaz, az lenne a megnyugtató, valamint minden körzetben kézi számlálás, s az összesítést is a pártok képviselőjének jelenlétében kellene megtenni.
Dr. Felipe
Bizony álljanak is a zemberek a fideSS mögé meg alá meg mellé mert ezt az adósságban úszó fostengert amit ma Magyarországnak neveznek továbbra is I. bolseviktor elvtársnak kell kurmányozni míg léket nem kap az együtt lopva kurmányzás gyorsnaszádja mert csak így tudunk megszabadulni tőle.
Azért én nem állok melléjük mert a szar nagyon büdös tud lenni mikor kenődik arra aki közel áll hozzájuk.
JAJMÁR
@Mangu: 20:01 Erről van szó, "tenni kell, hogy ne így legyen" .
Kerestem írásodban a javaslatodat, s azt találtam, hogy "alkalmatlanok vagyunk, mert sok lúd disznót győz".(Ez igaz, de hát mi vagyunk a lúd :) )
Már az első hsz.-ban is ezt éreztem ki, azért tettem fel a kérdést, hogy vajon ez, ami ma van, hova vezet? (Mivel jól látod, hogyan kellene)

Igen, szabják meg a hozzáértők,(én is így gondolom), hogy "mindenki a benne rejlő képességeket legyen képes kibontani" de ne a központosított hatalom, és ne pusztán az anyagi háttér, hogy ki mi legyen, és lehet. Az iskolázatlan embereket sokkal könnyebb éhbérért dolgoztatni, arról nem is szólva, hogy a magas képzési díjat ez a réteg nem tudja kifizetni. Ez a réteg "átörökíti" a szegénységet. Hogy termeli ki így a társadalom az elitet? Csak a felső szűk rétegből, sokkal kevesebb tehetség fog megjelenni, és számtalan tűnik el. Az elit felhígul, a pénz, a szerzett vagyon dönt.
Bakócz Tamás jobbágycsaládból származott, de akkoriban a papi pálya lehetőséget adott a legszegényebb rétegnek is a kiemelkedésre. Szerencsére, mert szegényebbek lennénk nélküle. Most, a XXI. sz.-ban a mai Magyarországon esélyük sincs a minimálbér környékén élő családok gyerekeinek, hogy kiemelkedjenek. Igazad van abban, hogy mi nem sokat tehetünk, egyenként. Együtt azonban igen :).

Egyébként szerintem mi a lényeget illetően egyetértünk :)
gibgab
@Mangu: "Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel."
Egyetértek.
Dr. Felipe
Én megmondom őszintén hogy egy kis arányú fideSS győzelemnek örülnék a legjobban hogy össze kelljen állnia a jobbikkal és így együtt menetelhetnének a megsemmisülés felé mert ahogy kusza szemet elnézem az MNB székben, rövidesen fizetésképtelenné és kurmányozhatatlanná válik az ország.
Persze ez nem azt jelenti hogy én a fideSSre szavazok mert gerinc is van a világon és az én gerincem egyenes csak én ennek örülnék a legjobban. Ennyi. Az nagyon nem lenne jó ha a sok szarság Mesterházy nyakába zúdulna mert akkor négy év múlva visszajön a rablóbanda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.