A termőföld és az üzleti élet egymással össze nem egyeztethető fogalmak, a termőföld nem egy befektetési, beruházási tárgy, hanem a helyben élők megélhetési forrása kell, hogy legyen - jelentette ki Morvai Krisztina pénteken Keszthelyen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nem értem ezeket a jobbikosokat, miért most jár a szája morvainak! Múltkor láttam a rémhír tv ben, akkor is még a 2006-os eseményeken rugózott, a szem kilövetésen jajveszékelt! Most hirtelen a gazdák is érdekelni kezdték a jobbikot, igen jönnek a választások ez a banda még éhes ezek még nem lopták hülyére magukat! Gondolom a vona megirigyelte a valamikori polgári körös elvtársa milliárdjait, neki is kell ! Azt hogy a nyerges, mészáros stb sorra nyertek helyben lakó gazdákkal szemben, azt miért nem vette észre a jobbik?! Mert azt mondta a nagy testvér hogy kuss ! És kuss volt! Most se lesz nagy ugra bugra csak módjával, ha kell úgy is koalíció lesz és akkor dől a lé vona számlájára!!
aborisz
@joopapa: Papi! tud valakire jót mondani?
joopapa
@aborisz: Tudok magamra:) De cáfold amit írtam! Jó éjt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.