A Fidesz szerint Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja a szegénységügyet illetően annyira hiteles, mint a „titokban százmilliós vagyont gyűjtögető Simon Gábor”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Szegénység ügyben a Fidesz-KDNP sem hiteles! Nem 1-2 ember, de a koalíciós párt többsége. Sorozatos döntésikkel, szóbeli megnyilvánulásaikkal, semmibe nézték a dolgozó, egyszerű embereket. A meg nem szólalók -akik lehet, hogy belül érezték az igazságtalanságot-CSAK megszavazták a sok "jót". HITELTELENSÉG az ő szegénységről történő bármilyen megnyilvánulásuk!
nemkati
Ez a KG nevű újságíró (se@@nyaló) hűen teljesíti a Fidesz által kirótt feladatot: minden mocskukat kenjék az ellenzékre. És bejön nekik, mert az ország nagy része lelkesen bólogat, az, amelyik hihetetlenül ostoba, és nem veszi észre, hogy piszkosul át van verve, hogy naponta hazugságok tömegét zúdítja ránk a kormánymédia. A saját szemüknek nem hisznek. De bízom abban, hogy a józanok, az épelméjűek vannak többségben, akik 43 nap múlva elsöprik ezta korrupt bűnöző bandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.