Pintér Sándor belügyminiszter szerint lényegtelenek az őszödi beszéd kiszivárogtatásának körülményei, mivel azzal nem követtek el bűncselekményt. Azt is mondta, hogy a most közzétett két iraton kívül nincs harmadik, vagy összefoglaló nemzetbiztonsági irat az ügyben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Láttam őt, leírták neki hogy mit mondjon, hogy mire jutott ő személyesen az ügy tisztázásában. Nem mert papír nélkül nyilatkozni, pedig ha igazat mond valaki, azt fejből tudja nyomatni!!!Védte a mundér becsületét...Szánalmas!
mariaberta
H a a kiszivárogtatás nem bűntett, akkor mi a nyavalyát nyomoztak 2006-óta? ráadásul titkosították, kiket is akartak ezzel megvédeni? Mert hogy nem Gyurcsányt, az biztos nem is szólva arról. miért került a téma napirendre? És természetesen pont a választások előtt? Na persze nem kétséges hogy miért.
Orbán is mondott már beszédet, amit nem szánt a nyilvánosságnak, csak hogy őt -eddig még- nem támadták hátba az emberei. Persze akkor sem lett volna nagy tragédia, mert "jönnek a jogászok, oszt jónapot.
gibgab
Mit várunk ettől a kormánytól, ettől a mameluktól? Ugyan már...!
Halszem
"Pintér Sándor szerint ... a közzétett két iraton kívül nincs harmadik"

Csak nem személyesen darálta le? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.