A Fidesz választ vár Mesterházy Attila szocialista pártelnöktől arra a kérdésre, tudta-e, hogy átverés volt a 2006-os áfacsökkentési akciójuk – közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Magyarok ,emberek könyörgöm adjunk már magunkra! Most erre a pártra szavaznak emberek mint a fides maffia? Ilyen nyolc éves történettel kampányolnak, hogy Mesterházynak is hazudhatott Gyurcsány valami áfa csökkentéssel kapcsolatban? És ha hazudott akkor mi van? www.fidesz.hu/hirek/2008-07-15/level-graf-jozsefhez/ idesz.hu/hirek/2009-03-13/a-fidesz-egy-masik-utat-kepzel-el-magyarorszagnak/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@F_Viktor: Kíváncsi leszek Mesterházy mit lép erre ? Megvédi GY F és érvekkel vissza támad vagy töketlen módon hagyja leesni a labdát . Szerintem csendben marad , mert jó fiú akar lenni .
silber13
@szaboria1: Jajj te kis csacska macska! Hát azért kellett ÁFÁ-t emelni szegény fityisznek, mert akkor Nem volt gazdasági válság! De lehetett volna, sőt minden más is jöhetett volna!! Istenem! Ennyi narancsos marhát egy rakáson!!
silber13
Ha...esetleg...azt hmondják... feltehetőleg...meg nem erősitett izék szerit... jól értesült körök egybehangzóan... Na, ezek mind a Fityisz megdönthetetlen bizonyítékainak támpillérei! Elismerésem!!!:-))))))
F_Viktor
@Senara: Soha nem rajongtam nagyon Gyurcsányért, de csak rajta látom, hogy komolyan gondolja, komolyan harcra kész, hogy leváltsák Orbánt.
De az is lehet, hogy Mesterházy, Bajnai már tudja, hogy fityesz győzelem esetén hogyan lehet végérvényesen megszabadulni a fityesztől.
Ez még mindig jobb forgatókönyv, mint egy többségi balos kormányzás telis-tele Orbán bombájával.
Manhattan
Két sajtótájékoztatón is hazudott a Fidesz szóvivője Bajnai Gordonról. "A Kecskeméti Törvényszék Zsigó Róbertet bocsánatkérésre kötelezte, valamint arra, hogy az ezt tartalmazó nyilatkozatát saját költségén tegye közzé a Magyar Televízióban, a Hír TV-ben, a Magyar Nemzetben és ezek internetes oldalán." Zsigót arra is kötelezték, hogy nem vagyoni kártérítésként fizessen meg 300 ezer forintot és a teljes perköltséget.
hetöndöe
Az MNO hírtálalása é annak tartalma egyre inkább kezd hasonlítani a sarki fűszeresnél hallottam című színvonalra.
A sok birka meg terjeszti is ezerrel a kézpénznek vett ostobaságokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.