Orbán Viktor Ercsiben ultizott, az erről készült fotót péntek délután tette fel a közösségi oldalakra "Ercsi. Duna-parti ultiparti" kísérőszöveggel. Stábjának tájékoztatása szerint kártyapartnereit egy Duna-parti fogadóban ismerte meg, "ide azért látogatott el, hogy szemügyre vegye, hogyan sikerült az árvíz utáni helyreállítás". Nem most először járt a fogadóban, az árvíz idején is többször volt itt, az épület ugyanis ártérben van. Az ultipartin 30 forintot nyert, közölték munkatársai. Orbán Viktor péntek délelőtt Szekszárdon avatott kórházat, minden bizonnyal a visszaúton állt meg kikapcsolódni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Ja ! 30 HUF-ot nyert ! A többit meg beszedeti adók formájában...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karaj
Arról bezzeg nem szól a fáma , hogy mennyit "nyert" a kormányzással !
perfekt
@joopapa: 06:10 re legjobb joó fater!.Előbb ,vagy utóbb ,itt fedett kukorica termesztést végeznek majd! Avagy, Wellness központ lesz cárovics bátyuskának.?!
Desischado
Most meg kellene hatódnom? Nagy kártyás ő egyébként is, az országot már majdnem teljesen a saját, és a haverok zsebébe kártyázta!
bukfenc
@tivoli: ma, 07:59

Ja, és menet közben nyernél pár golyót is a Tek-től, egyből fejbe!
(csak hogy ne fájjon a fejed a nagy nyereménytől) :))

Orbánc előbb kártyázná el a feleségét mint a állatait..
Ha azok meg vannak nem feltűnő hogy eggyel több van belőle. Ő!

Oocsóó ripacs ez a csuti trágya...
töky
Ez már megint hazudik. Az ultiban a legkisebb mondás a makk passz ( amit le sem játszanak ) , aminek az értéke jelenleg a forint szárnyalása mentén 10 Ft. Kisebb nem lehet, mert műár 1 Ft-os nincsen. A 30.-Ft az egy tök passz megnyerése. Egy ultipartiban pedig nem egy tök passzt játszanak le általában ( hacsak közben össze nem vesznek egymással esetleg csalás miatt ) Noha erről a taplóról ezt is el tudom képzelni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.