Nagy biztonsággal kijelenthető, hogy a rendszerváltás óta nem lehetett olyan alacsony piaci kamatozással forinthitelt felvenni, mint most. Az adatok szerint azonban alig akarja kihasználni ezt a...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mikor egy országban már se ingatlanba, se vállalkozásba nem érdemes befektetni, ott csak az a hitel fogy amit nem kell visszafizetni.
darwin
@coni: Miért nincs egy olyan jelzés a tetsziken kívül,amivel az egyetértésemet fejezem ki,mert egyébként a helyzet nem tetszik.
coni
@darwin: Gyanítom a helyzet valójában sokkal rosszabb mint ahogyan látjuk. Pedig ami szembeszökő, az se piskóta az ország jövőjét tekintve.
Azt hittem az ukrán helyzeten elgondolkodnak egy kicsit az emberek (az orosz katonák a lábukon tipornak, a kassza üres,,). De nem...
Szvetlana
Az emberek bizalmatlanok lettek.(vagy tanultak) Nem nagyon tolonganak a hitelekért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.