Az LMP frakcióvezetője csaknem ezer alkalommal szólalt fel, öt fideszes képviselő viszont négy év alatt egyszer sem beszélt az Országgyűlés előtt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Az LMP frakcióvezetője csaknem ezer alkalommal szólalt fel,..."
-És? Elért valamit Schiffer a szájtépéssel? Nem, mert az orbáni kézi vezérlésnek hála a 2/3 úgyis megvétózta, bármit akart az ellenzék.
"...öt fideszes képviselő viszont négy év alatt egyszer sem beszélt..."
-És? Érte őket hátrány? A gombot megnyomták, ahogy diktálták nekik.
Cicamama55
@QQCSI: "2/3 úgyis megvétózta, bármit akart az ellenzék." Ezt érzem én is a fő oknak, ami miatt itt tartunk! Csak a közös kargyakorlatokra bejáró honatyáink felelőssége ez, akik sokszor azzal sem voltak tisztában, mire szavaznak. Az ellenzéknek át kellett ahhoz olvasni az anyagokat, hogy érvelni tudjanak! A Fideszeseknek az "igen" bekiabálására automatikusan lendült a keze, s már söpörték is asztal alá a baloldaliak véleményét. Ez a felelős kormányzás alapja?! Az 1/3 is választó polgárokat képviselt!
QQCSI
@Cicamama55: Pontosan! Ezért lenne tragédia, ha a fidesz megint 2/3-ot kapna,
márpedig, ha saját jogán nem megy, a Jobbikkal tuti összefog! Vonának is csak a
szája jár, de bizony a hatalomért le fog feküdni Orbánnak. Ha másért nem, azért,
hogy csorbítsa a baloldal esélyeit!
Cicamama55
javítok, mert nem csak a baloldal, de az egész ellenzék véleményét söpörték asztal alá, pedig hol az egyik, hol a másik "táborból" is érkeztek -legalább vitát érdemlő javaslatok! Demokrácia?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.