A Fidesz által támogatott független jelölt 50, az összefogás jelöltje 42 százalékot szerzett a fóti időközi önkormányzati választáson.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Csak elérték, hogy ne a baloldal győzzön.
spu00
@JAJMÁR: Mit gondol, ki szavazott? Orbán , vagy az emberek?
JAJMÁR
@spu00: Ó, én sok mindent gondolok :)
nemkati
Ezt érdemes elolvasni, akinek van türelme hozzá, hogy ki is győzött most Fóton, és hogy hogyisvanez kis hazánkban. Ha azt mondom, a helyzet nem rózsás, hát... még optimistának tűnök.
tavaszi
..nincs jelentősége ...annak sem lett volna ha ez fordítva történik. még 30%-sem ment el..és igy is a jobboldal nyert..holott sok okos azt szajkózza alacsony részvétel a komcsiknak kedvez ...kedvez a túrót...süket duma . megkockáztatom ,ha mindenhol csak 10 ember szavazhatna ...akkor is a jobboldal nyerne ...tiszta felesleges 5 héttel a választás elött már agyalni...baloldalnak elev programja sincs...najó,most előállt fletó a buzikházasságával...micsoda dolga lenne egy fiúcskának két buzeráns férfi örökbefogadása esetén..."nóóórrmáális???"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.