A Blikk meglepő információt tudott meg Simon Gáborról. Úgy tudják Simon Gabriel Derdák névre kiállított bissau-guineai útlevelébe lakcímként az ottani elnöki palota került.

A Blikk információi szerint Simon útlevelében a fővárosban, Bissauban lévő Rua de Bolama 8 cím szerepel állandó lakcímként. Az országról rendkívül kevés információ érhető el, s a telefonos kapcsolat is akadozik, ám a Google műholdas térképe a fenti címre a korábbi elnöki palotát adja ki találatként.

Bissau-Guinea a világ egyik legszegényebb állama, a Transparency International 2013-ban vizsgált 177 országa közül a 163. legkorruptabb. Ilyen helyeken könnyű hamis, de akár igazi papírokhoz is jutni a bürokrácia megvesztegethetősége miatt.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"Azért valami itt nagyon nem kerek !
Fokozódó aggodalommal nézzük az ügyészség szerepét a kampány ban – ezt Szanyi Tibor az MSZP politikusa mondta az Egyenes beszédben, annak kapcsán, hogy Simon Gábor ügyészségi vallomása kikerült a Magyar Nemzethez. A politikus szerint az ügyészség a Fidesz szolgálólányaként működik. Például kiszivárogtatták, hogy egy okirat hamisító, akinél Simon nevére szóló hamis útlevelet találtak szabadlábon van, de vele- Szanyi szerint alighanem vádalkut kötöttek. Az MSZP érdekelt abban, hogy kiderüljön az igazság, de ezt egyetlen párt sem tudja kideríteni. "

Szanyinak igaza van, akinél a hamis útlevél volt az miért van szabadlábon ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Szervezett bűnözőkből áll az egész mszp. Követ kellene törni mindnek a hátralevő életébe. Aki ezekre szavaz annak komoly mentális zavara van . Egy mszp jelöltre még a saját anyja se szavaz .
Tényfeltáró
@verőce21
"Azért nem kóser ettől a Szájmontól, hogy a magyar emberek Manyup pénzeivel támogatta Bissau-Guinea-t! "

A sjmonnál már csak te vagy hülyébb. Áruld már el végre, hogy hogyan került hozzá a manyup? Csak nem fityisz segédlettel?
laszlobihari
@Tényfeltáró: "Csak nem fityisz segédlettel?" Úgy látszik szereti a kusza fogú szőkéket!
1magyar
Valaki ott fent írja,hogy egyetlen útlevélben sincs lakcím megadva. A Simonéban benne volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.