Az Együtt-PM hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt feljelentést tett, mert állításuk szerint az önkormányzat Menczer Erzsébet fideszes képviselő fia élettársának utalt ki lakást. Az önkormányzat szerint a baloldal erőszakkal akarja őket belekeverni a választási kampányba.

Az ellenzéki párt három politikusa, Béres András, Mihalik Zoltán és Pataki Márton csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a III. kerületi képviselő-testület tavaly júniusban Bús Balázs (Fidesz-KDNP) polgármester előterjesztésére egyhangúlag döntött arról, hogy bérbe ad egy Kaszásdűlő utcai kétszobás önkormányzati lakást egy nőnek, aki családot szeretne alapítani vőlegényével.

Az Együtt-PM közleménye szerint a vőlegény Menczer Erzsébet fideszes önkormányzati és országgyűlési képviselő fia. Hozzátették: a politikus nem jelezte a döntés előtt érintettségét, és támogatta az előterjesztést. A párt álláspontja szerint Menczer Erzsébet ezzel megszegte hivatali kötelezettségét.

A párt az ügy mielőbbi kivizsgálására szólította fel az illetékes hatóságokat, a polgármestert pedig arra kérték, a tények ismeretében tegye meg a szükséges lépéseket. Az Együtt-PM emellett arra szólította fel az érintetteket, hogy haladéktalanul költözzenek ki az önkormányzati lakásból, fizessék meg az önkormányzatnak okozott kárt, Menczer Erzsébettől pedig azt várják, hogy mondjon le önkormányzati mandátumáról és országgyűlési képviselői jelöltségéről.

A III. kerületi önkormányzat válaszában hangsúlyozta: ingatlangazdálkodásuk törvényes, az ennek ellenkezőjét állító politikusok és sajtóorgánumok ellen készek jogi lépéseket tenni. Kifejtették: sok száz más településhez hasonlóan erejükhöz mérten igyekeznek támogatni az önkormányzatnál és háttérintézményeinél dolgozók lakhatását. Minden évben legfeljebb öt dolgozó lakhatásának támogatásáról dönt a képviselő-testület, ők határozott időre bérelhetnek önkormányzati lakást, szociális helyzetük alapján költségelvű vagy szociális lakbér megfizetése mellett.

A közlemény szerint soha nem vizsgálják a kérelmező származását, nemi hovatartozását, bőrszínét, valamint rokoni, baráti kapcsolatait sem. Egyedül munkáltatójának véleménye és a szociális helyzete az, amelynek alapján a polgármester javaslatot tesz – tudatta az önkormányzat.

A kerület felszólította Mihalik Zoltánt, a baloldal óbudai képviselőjét, hogy hagyja abba a hazudozást és az alaptalan vádaskodást, ne akarja az önkormányzatot erőszakkal belekeverni a választási kampányába.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: kíváncsian várom a verőce, nahát, entero-modera féle eftássak véleményét..boáááááááááá...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szablyafűrész
Nem is tudom, miért nem csodálkozom !

Ez a ,módszer Gengszterisztánban csak a napi szokásos eljárási mód !

Ahogyan lerendezték az összes piszkos mutyijukat, így ez is természetese !

Ezért kell ezeket elkergetni a halál vérvörös...péniszére...
szablyafűrész
@Horizont: Tudod az a megdöbbentő, hogy a szocializmusban sem mertek ennyire pofátlanul nyíltan síbolni. Hagyták lopni a kisebbeket is, de ami ma van a csürheuralom alatt, az még a Cosa Nostrát is arcpirulásra késztetné...
Hellcat
Jó kis fideszmutyi...meg sem lepődök...
coyote3
Nem szólt, nem szólt!!! Kérdezte valaki???
nyanya001
@Horizont: De mikor annyi rosszízű anyóvicc van
csak beakarta bizonyítani, hogy nem róla szól : )
m.macskosz
@nyanya001: Na, meg az is lehet, hogy annyira utálja a leendő menyét,
hogy inkább szerez nekik egy lakást, csak ne kelljen naponta találkoznia vele.:)
Én kedvelem a menyjelöltemet, mit kell tennem, hogy kapjanak egy ilyet?
taglo
Undorító ,korrupt szemetek ,de az is szomorú ,hogy itt a hozzászólások között is van olyan ,lelkes ,,ember " aki megpróbálja az ,,elmút " harminc évvel összemosni a jelenlegi aljasságokat !!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: Én ezt nem hiszem! Ezek nem ollllyannnok...:D :))
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: kíváncsian várom a verőce, nahát, entero-modera féle eftássak véleményét..boáááááááááá...
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: és miért nem kapja más??? Mielőtt a felsoroltak (is) idehánynak?? :((
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: lehet, hogy ezért nem hánynak ide a neobolsi eftássak?? :O
human
@Horizont: Ahogy az állami beruházásokat is miért ne kapná Simicska volt fideszpénztárnok cége? Kapjon, de akkor legyen pályázat és nyilvános elbírálás. De ezek a dolgok ismeretlenek a fideszes gépezetnek. Több mint 2000 milliárd Uniós pénzt akarnak most 300 milliónként szétosztani, mert 300 millióig NEM KELL pályázatot kiírni!
nehogymá
@Horizont: ez igazából a Mamának járó szolgálatilakás,amit nem vett személyesen igénybe,mert Ő ilyen jó arc.ebből is látszik milyen nagyszerű emberek ezek a fideszesek.
nezelodo
Már egy-kétszer leírtam, egyik fideszes sem cáfolta, tehát elismerik. Mindenki sorra kerül a jutalmazásnál, annak ellenére, hogy egy kicsit elakadtak az egykori dakoták, (akik mára putyinistákká váltak), mert most még az ABC elején osztogatnak. Atyafiaknak, Barátoknak, Cimboráknak. Ha ezek már kielégültek, jöhet a többi a jutalmazásnál, ha alfélnyalója Orbánnak.
dragonfly
@szablyafűrész: @lópicigáspár:
Soha se mondd hogy vége, a mindenen túl a minden jön el...
dragonfly
@Pálinkafőző Rézüst: Azt várhatod...
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Miért ne kaphatna? Attól, hogy az anyja ott dolgozik miért ne járhatna neki is? nem érheti hátrány azért, mert az anyja, anyósa fideszes!
Ezt nem én mondom!!! Ezt mondanák szerintem azok akiket felsoroltál!"

A probléma ott van, hogy az anyós "nem jelezte a döntés előtt érintettségét, és támogatta az előterjesztést".
A jogosultságnak is utána lehetne nézni, nem véletlen, hogy a menye igényelte a lakást, s nem a fiacskája.
F_Viktor
@lópicigáspár: Szó szerint az. Önkormányzati lakásmutyi.
kkalman
A mutyi az mindig mutyi. Mindegy, hogy bal mutyi, vagy jobb mutyi. Ahogy előttem Horizont is írta, ilyen jellegű mutyik mindig voltak. Legfeljebb nem ilyen látványosak.
Ez attól ennyire felháborító, hogy annyira látványos, hogy a látvány már fizikai fájdalmat okoz a hányóizomnak.
Nehezen hihető, hogy egy önkormányzati és parlamenti képviselő másképp nem tudja a fiacskája lakhatási problémáját megoldani, csak a törvényességet alulról súroló módon.
Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, tessék többet lopni, és akkor nem kell a mutyi.
nezelodo
A mutyik tömegének látványosságával az a baj, hogy oly "magas erkölcsi szintre" jutott el a politika, hogy már nem is leplezik lopást. Korábban az ülések közti szünetben még elrohant Orbán és stábja a kamerák előtt imádkozni a közeli templomba, mert talán még élt benne a lelkiismeret furdalás egy csöppnyi szikrája, na meg tüzelte a magamutogatás vágya. Mára kihunyt a szikra és hatalmi gőgje lépet a bűnbánat helyére, hirdetve, lám én még ezt is megtehetem!
perfekt
Igaza van fel kell számolni,a szociálisan rászorultaknak áldatlan állapotait.Érdekes ,a mi családunk,mindenért fizetett,még a lakásunkért is,és egy hang segítséget sem kaptunk azért, mert a gyerekeinket iskoláztatjuk.
kumming
Az még hagyján, hogy kiutalják neki a lakást. De majd 1-2 év múlva apró pénzért meg is veheti. És arról mi már nem is fogunk tudni.
Chaty43
@kumming: ígen, Orbán így fizet a senkiháziknak a szavazatokért, a hűségért...
Empátia szegény kormány csak így tud működni, le velük!
qxy
Van egyáltalán egy épeszű becsületes ember abba a kurva parlamentbe?
Szégyen gyalázat. akikbe kellene bíznunk, azok lopják ki a szemünket.
Desischado
Mutyika! Bezzeg ha egy rászorult kopogtatna, akkor az lenne a válasz, hogy nincs! De ha hazugovics is ezt csinálta, akkor nyilván nekik is lehet! Már értem ezalatt, hogy milyen szépen kistafírozta a leendő vejét! Mocsok rablóbanda egytől egyig! Ja, és én is hiányolom a nyalonc bandát! Ilyenkor milyen szépen kussolnak!
aremy
miért lehet hogy jár nekik mert váltásruhályuk sincs csak akkor a rezsit miből fogják fizetni???
aremy
@Pálinkafőző Rézüst: halgattyákák a vezér nótáját a kossuth téren
Pálinkafőző Rézüst
@aremy: na annak mán vége, a nyócszáz forintos órabérrel együtt..Most várják a további ukászt, meg baksist...Hogy lehet így élni, eftássak??
Dr. Felipe
"Az önkormányzat szerint a baloldal erőszakkal akarja őket belekeverni a választási kampányba."
Há mé csak a simont lehet belekeverni? Nem kellett volna jogtalanul kiutalni a lakást a csemetének mert nem volt rászorulva. Elvtársak, ha nincs mutyi nincs mibe belekeveredni de itt most van.
kukac50
Van téma a Fideszben is csak arról hallgatnak,Nekik is van egy Simon nevezetű Csaló polgármesterük,csak arról mélyen hallgatnak.
modera
@Pálinkafőző Rézüst: Egy elvtárs folyamatosan itt van, te. Nem unod még szánalmas köreidet, te szerencsétlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.