Magyarország a fogyasztóvédelem területén is jobban teljesít, mint korábban és európai összehasonlításban is – mondta a Fidesz szóvivője, a parlament szakbizottságának alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a fogyasztóvédelem március 15-i világnapja alkalmából.

"2010 óta mérföldeket léptünk előre a fogyasztóvédelem területén" – fogalmazott Zsigó Róbert, aki szerint ma már a közműszolgáltatók és a bankok "trükkjeivel" szemben, valamint a silány élelmiszerektől is sokkal szigorúbb szabályok védik a fogyasztókat, akik jóval tudatosabbak, mint korábban.

Kiemelte, hogy a közműszolgáltatások területén a rezsicsökkentésnek köszönhetően erősödött a fogyasztók védelme. "Ma már nincs pardon a törvényeket kijátszó közműszolgáltatóknak: kőkemény bírságra számíthatnak például akkor, ha nem megfelelően állítanak ki számlát vagy ha félretájékoztatják a fogyasztókat" – mondta.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ez a legnagyobb átverés, és ezt személyesen tapasztaltam.
Óriási összegeket hajtanak be a szolgáltatókon, mindezt azért, mert pl. a rezsiszámlákat nem Times New Roman 11 betűtípussal nyomtatták ki, vagy egyéb hibákat vétettek.
Az ország kinyírása folyamatban van, a gazdasági összeomlás elkerülése érdekében.
Ja nem, hanem a állampolgárok érdekében, akik már egy fényképet se lőhetnek el, hanem kuss van.
A helyzet sokkal rosszabb, mint a komcsi érában. Akkor még csak villanykörtét és benzint mertek lopni, de most már törvényt is hoznak maguknak a lopások elősegétésére.
coyote3
Ne aprózzátok, csak azt a két dolgot mondjátok, amiben nem :))))
szablyafűrész
Zsigóka ! Rólad már bíróság mondta ki, hogy profi hazudozó vagy ! El lehet takarodni Orbán szoknyája mögé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.