A magyar nemzet rendkívüli teljesítmények lehetőségét hordozza magában, és 1848-49 sem volt más, mint a magyarokban rejlő képességek és tartalékok káprázatos megmutatkozása - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a március 15-i nemzeti ünnepen a Múzeumkertben tartott állami ünnepségen.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
2010 április volt sorsdöntő, sajnos. Örökre lemaradtunk a térség többi, felzárkózó országától. Mindenben.
nemkati
Isten őrizz, hogy ez a sorsdöntő jövő 0rbán győzelmével kezdődjön.
Nil
"mi vagyunk ma a legegységesebb ország Európában". Az idézet a képpel együtt jelzi hogy vezetőnknek fogalma sincs a jelen helyzetről - álmodozik minden realitást nélkül. Szerető barátai és üzletfelei pedig jól kihasználják a kis butust. Az ország 5 millió lakosa meg szív mint a torkos borz.
A Tündik bündije
@Nil: Annyira egységesek vagyunk ám, hogy éppen csak minimum négy darabra vagyunk szakadva, mint annak idején Koppány vezér. Komcsizó jobboldaliakra, köcsögorbánozó baloldaliakra, mindezeket utáló szélsőjobbosokra, meg egy negyedik csoportra, aminek már hányingere van ettől a háromtól.
coni
2010 április volt sorsdöntő, sajnos. Örökre lemaradtunk a térség többi, felzárkózó országától. Mindenben.
perfekt
Szép kép, az égiek segítséget várva:A sorsot nem lehet legyőzni--és a sorsát, senki el nem kerülheti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.