A Jobbik elnöke biztos benne, hogy lesz Orbán-Vona vita, sőt, az időpontot is tudni véli: április 4-én áll ki vele a miniszterelnök – írja a hvg.hu.

Vona Gábor mindezt a köztévé Ma reggel  című műsorában mondta, de hogy mire alapozza, azt nem fejtette ki. "Majd el fog dőlni, önök is megtudják". A műsorvezetők erre azt mondták, Vona "valamit tud, amit nem akar elmondani", erre a Jobbik-elnök úgy reagált: "így van" – olvasható a hvg.hu beszámolójában.

A Jobbik elnöke múlt csütörtökön intézett nyílt levelet Orbán Viktornak, melyben vitára hívta. A Facebookon akkor azt írta: a kormányfő azért nem akar vitát, mert fél.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@gomez: Majd úgy tesz, mint aki hinnye de nagyon kemény gyerek, közben szép alázatosan átmegy kutyába, egy bársonyszék reményében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gomez
hát lesz nézettségi mutató azt hiszem! Kíváncsian várom vajon milyen hangnemet fog megütni Vona!!!
QQCSI
@gomez:" hát lesz nézettségi mutató azt hiszem!"

Meg hülyítési mutató is, azt hiszem.
silber13
@gomez: Majd úgy tesz, mint aki hinnye de nagyon kemény gyerek, közben szép alázatosan átmegy kutyába, egy bársonyszék reményében.
QQCSI
@gomez: Már néhányszor jeleztem, hogy Vona és Orbán csak látszólag öli egymást...
Leß@rom.
Legszívesebben rájuk szavaznék, de nem tudom, ezzel jót teszek-e...
gomez
@QQCSI: én is kezdek egyre jobban a Jobbik felé húzni! Ezek eddig sem kíméltek senkit, nyílt kártyákkal játszanak! Pontosan megmondták már négy éve hogy mit akarnak! Csalódtam a baloldalban, bár mentségükre legyen mondva három egyéniségnek összehangolni egy programot nagyon nehéz! Meglátjuk addig még hányan mocskolják be Őket! Lehetőséghez sem engedik jutni őket, hol egy Simon ügy hol egy Zuschlag-ügy!!Kíváncsi lennék rá tudott e az adóhivatal arról az 50 milláról amit felvett ez a szemét! Vajon mire költhette? Addig nem jutott eszébe ennek a szar alaknak? Vagy most még többet kapott azért szemétkedik?
1magyar
@gomez: Ha valóban kapott volna 50 millát már az adóhatóság régen rászállt volna!
Manhattan
Már nem titok: a Jobbik a Fidesszel szövetségben akar kormányozni a választások után. A Jobbik felajánlotta titokban ezt, A Fidesz némi megfontolás és a kialakult helyzete következtében bólint rá. Ennek okai: - 1. a Fidesznek lecsökkent szavazóbázisa, ellentétben a manipulált kimutatásokkal - 2. A Jobbik sem elég erős egymaga a győzelemhez, - 3.mindketten jobboldaliak. 4. megszüntetik egymás kritizálását, amely ártott eddig a másik párt népszerűségének 5. Együtt esetleg alkothatnak szükséges többséget a kormányalakításhoz 6. igy egyesült erővel taposhatják a balodalt . Ezek a vezérek ésszerűnek látszó érvei, de nem a 2 táboré! Ezért egyenlőre nagydobra nem verik, mert félnek a népszerűségvesztésüktől. Hiszen eddig egymást szapulták, ebben a Jobbik forgatta kését inkább a kormány viselt dolgaiban . Követői éppen ezért álltak mellé. Hogy végzi ezután a jelen rezsim vagyonelszámoltatását? Ez egyik legnépszerűbb programpontja. Ám, ha nem tűnt fel eddig : a Fidesz már nem tiporja a jobbikat. A jobbik fokozatosan csökkenti a Fidesz támadását, ezt az újságjuk is bizonyítja: a maiban egyáltalán nincs már szó a Fidesz ,ill a kormány ócsárlásáról, nem úgy, mint a 2 hónappal ezelőttiben! Aki ennyire hatalomra akar kerülni, hogy képes az ellenségeivel is szövetkezni táborának háta mögött... No comment !!!
Manhattan
Gábor, ne szívózz már annyit, add ide a szavazóidat a kétharmadhoz, és majd megcsináljuk, amit akartok!
Most is ez történik. Nagy vonalakban.
Edy Andre
Az a sok százezer, aki Vonára fog szavazni, nem tudja, hogy valójában Orbánra szavaz.

Azért lesz ilyen vita, mert:

1. erősíti a nacionalista bázist - az egyelőre tökmindegy, hogy az ő vagy a macskajancsi tábora alatt van-e,

2. egyúttal a margóra teszi a demokratikus ellenzéket azzal, hogy a macskajancsival áll ki vitára.

Lófasz lesz az persze, nem vita, de annak lesz álcázva. Be is szopják a színjátékot jó sokan, és szépen leszavaznak majd a macskajancsira, hogy ez aztán a tökös gyerek.

Ügyes húzás ez is a maga sunyi, komcsi-náci módján. Kár, hogy itt történik mindez, és nem mondjuk Azerbajdzsánban.
palika0001
Nah a sok balos mar nem is tudja miket hordjon ossze.
Vona megmondta hogy nem all ossze a fidesszel es nem is fog.
nagyot koppan majd az a keves balos mikor a valasztasok utan nem fognak osszeallni.
Ha lesz is vita az azert mert ahogy a mesterhazi attilatok mondana...a ket legerosebb partnak kell osszemerni az erejet!!
Hat akkor ez igy lesz jol.
Yoda69
@gomez: Milyen hangnemet? Benyal csontig orbannak. Ez nem vita lesz, ha lesz, hanem kedelyes tarsalgas. Inkabb nezem a Colombo-t
stone
Nem gondolom, hogy a fidesz összeáll a rosszabbikkal. Túl sokszor mondták ki a fideszes képviselők, hogy a jobbiknak takarodnia kell a magyar politikai életből. Bár ahogy orbán 180 fokot fordult eddigi önmagának, ez sem kizárt.
Ami tuti: a jobbik képtelen a kormányzásra. Egyszerűen buták mint az állat. Nincs 1 azaz egy normális ember sem köztük a parlamentben.
Személyesen ismerek több jobbik szavazót is. Mindegyikük tele van frusztráltsággal. (az egyiket mindig verte az apja, a másik hitelkárosult, volt aki cigányok közt nőtt fel azért utálja őket - persze nem csak azokat akik őt szívatták, mindet)
Hallottam a vona kamu dumáit amit megesznek a jobbik szavazók, de én nem. Például soha, de soha nem mondja el azt, hogy hogyan érnék el az eredményeket csak azt , hogy
ez lesz, meg az lesz, csak dőljön hátra - igyon egy kávét és nézze ahogy rendbetesszük az országot. A kérdésem: HOGY TESZED RENDBE AZ ORSZÁGOT GÁBOR? Milyen fajnak kell meghalnia? Zsidóknak? Cigányoknak? Ázsiaiaknak?
Utolsó kérdésem: ...és ki fogja eldönteni, hogy ki a zsidó, a cigány, az ázsiai?
Manhattan
@palika0001: Láttam egy fotót, ahol ott ül Orbán és Vona együtt a közös polgári körükben... A vak is látja, Orbánék ügyesen lefedték az egész, magát "jobb oldalinak nevező" (mert, mint tudjuk, nem jobb oldaliak), történelemből kisketteske szavazó csürhét... és a primitív barmok nem veszik észre, hogy felhasználják őket, s hogy azt a csónakot fúrják bősz elégedettséggel, amelyben mindannyian ülünk, az ő unokáikat is beleértve... Mitől vált ilyen sötét agyúvá ez az ország? Az agymosás ehhez kevés (persze az összetett mondat megértése is meghaladja a képességeiket)... és Gauss óta tudjuk, hogy az emberek fele hülye...
palika0001
Szemeles velemeny de szerintem az elmult 24 ev az tenyleg ubdorito volt. En ezert szavazok a jobbikra...fidesz mszp fidesz mszp egyik kutya masik eb. A jobbikba nem lehet belekotni politikailag mert nem volt kormanyon. Veszteni valo semmi mert ahogy Vona mondana: ha nem csinal semmit 4 evig mar a legeredmenyesebb politikus az elmult 24 evben
palika0001
@stone: elolvastad a programjat a jobbiknak?
összefogás
2 náci fasz egymással miről tudna vitatkozni?
Ez egy nagy kábítás!!!
SZAVAZ A KORMÁNYVÁLTÁSRA!!!
VESSZENEK A FityeSSes és Jobbikos náci faszok!!
Magyarország szégyenei, fúj!!!
palika0001
@összefogás: mutatnal egy olyan dolgot amiert a jobbik naci?
Semmi mast nem tudtok ra mondani...erdekes
hozzatennem inkabb szavaznek egy naci partra mint egy olyanra amelyik nem buntetne 100e alatt es a magyarnak artana.
Remelem meg a heten kirabolnak aztan utana eljenezz!!
trenszmen
@összefogás: Te szerencsétlen tanulj már meg helyesen írni!
Csak magadat meg a "pártodat" égeted.
Vagy amikor felvételiztél fizetett agyhalottnak, nem kérték számon a helyesírást?
JAJMÁR
Mo. miniszterelnöke nem áll ki vitázni a demokratikus ellenzék jelöltjével, de lehet, hogy kiáll egy bevallottan nem demokratikus, szélsőjobboldali párt jelöltjével.
Van még valakinek kétsége, milyen jövő vár ránk, ha nem a kormányváltók nyernek?
Emberek, ez manipuláció!
A Jobbik = Fidesz! Sőt, a Kormányváltó pártokon kívül, minden Fidesz!
JAJMÁR
@palika0001: . "Büszkén felvállalják a nacionalizmust, de elutasítják, hogy soviniszták lennének." - Ezt Vona mondta. Meg azt is, hogy nem demokraták.
palika0001
@JAJMÁR: megis mikor mondta hogy nem demokrata?
es mi a baj abban hogy ha nacionalista...az orszag es a nep sorsa az elso utanna minden mas...nem ertem mi a baj ezzel...az hogy nem sovinisztak az meg termeszetes mert azert mindennek van hatara
JAJMÁR
@palika0001: "A párt 2012-es évadnyitó rendezvényén, Vona Gábor beszédében kijelentette, hogy ’nem kommunisták, nem fasiszták, nem nemzetiszocialisták, de demokraták sem." Keresd meg, ha akarod.
Radikális, jobbszélső párt.
Az baj, ha nem látod, hogy mi ezzel a gond. Sajnos sok olyan gond van manapság, amit eltakar a mindennapok problémája, pedig figyelni kellene rá.
palika0001
@JAJMÁR: megfogom nezni...erre nem emlekszek. De hozzateszem az hogy radikalis jobbszelso(szamomra ezek az oldalas dolgok baromsagok) part szerintem a legjobb dolog a jobbkban. Amik eddig folytak es folynak ebben az orszagban addig nem lesz jobb.
erettsegm es ket szakmam van es nem tudtam elhelyezkedni otthon.vagyis eltudtam volna de nem fogok 65000foruntert dolgozni feketen...jah es futottam a munka utan nap mibt nap mentem es semmi. Kijottem angliaba es ket het alatt talaltam melot. 1600font havonta asszony plusz ezer. Az asszony penzet felrerakjuk az enyembol meg eluk mint marci a hevesen...hol lehet ez megcsinalni otthon olyan tudassal mint ami nekem van? Itt nem basztat a fonok...nyugalom van...
ezert akar a sok jobbikos radikalis valtozast amiert en is!! Nyugalmas megfizetett munkaert
moiszikf
@QQCSI: 14:26-ra
Remélem, hogy nincs igazad (leginkább Mo. érdekében)! De ha mégis, elindítom a "Fogadj Örökbe Egy Ukrán Mesterlövészt" mozgalmat! Csatlakozz! :-)))
JAJMÁR
@palika0001: 16:40 Sajnos, hogy így van! Én is becsomagolom a holmimat,és ha nem lesz változás én sem maradok itthon. A változás milyensége azonban nem mindegy, én ezt máshonnan várom :)
silber13
@palika0001: Nem fog menni! Majd amikor Vonáék alatt sorra robbannak a fityisz által szándékosan elszórt aknák, akkor mit fognak tennni? Vagy a csúti mélynövésű Belisariussal aknamentesítik az országot? Az nem fog menni. Orbánék röhögnek a markukba, mit érdekli őket az ország? Tele a zsebük és kész!
palika0001
@JAJMÁR: ha nem lenne valtozas akkor sok szerencset kivanok!! Egyszer eljon a szebb jovo talan!! :-)
csa-csa
na ezt a vitát sasolom!
tuti érdekes lesz!
nyanya001
@csa-csa: Az odáig rendben is van !
De ott nem lehet papírból felolvasni !
Azonnali spontán válaszokat kell adni és mi van, ha bármelyik fél
váratlan kérdést tesz fel ? A " sámlis ( simlis ) elvérezne" 3 percen belül !
QQCSI
@palika0001: "Vona megmondta hogy nem all ossze a fidesszel es nem is fog."
Jól van, nagyfiú, április idusán majd elbeszélgetünk erről. Ha akkor nem, majd az első néhány parlamenti ülés után, amikor fontos döntések meghozatalakor mutatja a szavazógép a frankót.
Nil
Színdarabot valaki megírta, szereplők a szöveget betanulták - rendezők betanították a megfelelő viselkedést, hangsúlyokat,mimikát, stb.
QQCSI
@Manhattan: "...és Gauss óta tudjuk, hogy az emberek fele hülye... "
Nem szeretnék hülyén meghalni: mi ez?
QQCSI
@Yoda69: ma, 15:22 Kabátot vegyél, mert hűvös van! :) Vagy nem a szobrot akarod nézni?
összefogás
@trenszmen: SZAVAZ A KORMÁNYVÁLTÁSRA. A náci büdös f... meg felejtsd el!!!
összefogás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
trenszmen
@összefogás: Ok meggyőztél!
Rájuk fogok szavazni, csak a kedvedért :)
karma1
@palika0001: Ha tisztaban vagy a sovinizmus jelentesevel, akkor orban viktor a legsovinisztabb, legnacionalisabb politikus, vona gabor csak utanozhatja...

Az, aki mindenhova odabiggyeszti a "nemzeti" szot, (orbanvitya) meg azt hirdeti fennen, hogy "mar a nyugat elott is peldakent all Magyarorszag", az a legsovinisztabb , legbekepzeltebb idiota...Raadasul a semmire, mert ezekbol a vilagon semmi nem igaz.
karma1
@moiszikf: Ez a kep nem semmi, ezen a kepen Don Orbanrol mar csak a feher maffiozo nyakkendo hianyzik, meg a Beretta az oldalarol...:-))

Gyurcsany is szeret neha "polgarpukkasztani"...:-))
karma1
@palika0001: Akkor te mar szavaztal is... Ha Angliaban elsz, mi a turo kozod van ahhoz, hogy ki lesz uralmon Magyarorszagon? Miert szavaznal vonara? Egyaltalan: Miert szavaznal Angliaban, hogy a magyarok mekkora sz@rban eljenek Magyarorszagon? Ha ugy dontottel, hogy kint teremtesz magadnak egzisztenciat, akkor neked mar nem mindegy?
vitamin51
Természetesen, sőt a kérdéseket is tudja és már fogalmazza is a válaszokat rá, amit jó nagy betűvel papírra vet, hogy feltudja olvasni! Orbán lepacsizik a jobbikkal és Vona szépen behódol neki. Akik pedig azért szavaznak a jobbikra, mert még nem volt kormányon nincs mibe belekötni, annak javaslom, hogy ne csak a programját olvassa Vonának, hanem a szélsőséges politikáját is tanulmányozza. Aki még eddig nem volt kormányon és oda kerül, mert az ellenzősök megszavazzák, na majd a négy év alatt megszedik magukat, vagyis, lopni, csalni, hazudni fognak, pontosan úgy, ahogy eddig minden kormányon lévő párt ezt tette. Az lehet, hogy biztató Vonáék programja, de vajon arra is van válasz, hogy miből és hogyan fogják azt a sok szép programot megvalósítani? Palika001, nem ahhoz kell a tehetség, hogy nagyokat ígérgessenek, hanem ahhoz, hogy az ígéret mellett ott legyen, hogy miből!!! Csak az ostobák dőlnek be az ígérgetéseknek, és még mindig túl sokan vannak, ezzel pedig csak azt érik él, hogy rátesznek egy lapáttal a gödörben lévő országra!
Senara
Vona titokzatoskodik, de biztos benne, hogy Orbán kiáll vele vitázni:-))) A forgatókönyv megírva a vita beszélgetés lesz . Vona titokzatoskodhat , eladta a pártját . Hatalomra kerülés esetén leszalámizzák őket . A kisgizdák és mdf sorsára jutnak .
swastika666
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
csa-csa
@palika0001: remélem vissza se néztél!
gomez
mindenkinek!!! Magyarország összetart!!Legalább is a hozzászólásokból ezt a következtetést kellene levonni! És még hányan vannak más véleményen!!! Üdv.
karma1
@swastika666: Mondd, a nacizmus nem veletlenul a tavalyi evszazadban tombolt, es nem veletlenul a II. Vilaghaboruban kulminalodott?

Mert szerintem a nacizmus egy leszerepelt ideologia, tobb millio halottal a hata mogott...

Szoval nem biztos, hogyezt kene visszahozni... Vonaek nem talaltak fel a csovon a lukat, csak ez felel meg a karrierjuk epitesehez
Desischado
@Manhattan: Istenem, megdöbbentem, ezek szerint nem vagyok hülye, mert pontosan így látom én is! Már többször volt rá példa, hogy összefogtak, és igazad van abban is, hogy aki képes egy ilyen párttal a hatalomért összeállni, attól mit lehet várni? Semmi jót! Egykutya mind a kettő! Csak a fanok nem látnak tovább az orruknál! Pedig a jobbik is mindenre képes a hatalom megszerzéséért!
összefogás
@swastika666: "Ember" Te ennyire nem lehetsz barom!!!
Te, mint NÁCI FASZ, A NÁCI FŐNÖKÖDDEL REMÉLEM EL TŰNTÖK a Picsába.
A mocskos náci banda mennyi halálért felel szerinted?
A nemzetiszocializmus szerinted micsoda, ha nem maga a BŰN?
A szélsőséges nézetekből mindig megszívta a magyar nép is!!!
SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA, hogy a náci FitySSes és a náci jóbbikosok eltűnjenek.
Hogy ki a tömeggyilkos az nem lehet kétség, tanuld meg a történelmet, vagy kérdezd meg öregapádat!!!
Tényfeltáró
Párttitkár szülők kisz titkár gyereke április 4-én szópárbajt vív a nácikkal. Ez szép lesz.
EcsiAntal
@összefogás: szavaz--két z-vel kell irni.
összefogás
@EcsiAntal: ocsi.
@EcsiAntal: BOCSI. SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
összefogás
@csa-csa: ocsi. Bocsi. SZAVAZZ A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.