Recept nélkül kapható gyógyszerekből és gyógyhatású készítményekből (OTC) 11 százalékkal, mintegy 147 milliárd forintra nőtt a kiskereskedelem (patikák és patikán kívüli forgalom) bevétele tavaly, az előző...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Mindenre van gyógyszer , még arra is amire nem kellene szedni. De van !!
1magyar
Nem csodálom, az anyu elment,hogy a körzeti írjon fel egy olcsóbb vérnyomáscsökkentőt ami jobb is, de azt mondta nem, inkább megemeli duplájára az adagot.Ami azt jelenti,hogy havi 3000.-ft lesz, de van olyan ami havi 500-ból is jó lehetne.
nemkati
Aki beteg, annak sajnos gyógyszert kell szedni. De föl nem foghatom, hogy az emberek miért ezektől a gyógyszerektől és gyógyhatású készítményektől, étrendkiegészítőktől, vitaminoktól akarnak egészségesek lenni, fogyni, stb. Miért nem fogják föl, hogy a megfelelő táplálkozástól és a mozgástól sokkal többre mennek? Én a magam részéről csak akkor veszek be bármi bogyót, ha halálomon vagyok, akkor is éppencsak amennyi feltétlenül muszáj és max. 1 hétig.
Meine Ehre heisst Treue
Persze, hogy, mivel az olaj és fegyver mellett a gyógyszer a harmadik üzlet.
A gyógyszerfogyasztást megelőzéssel, előrelátással lehet csökkenteni, sőt teljesen elhagyni. Ez viszont nem erőssége a magyarnak; annál inkább az ivászat, a bagózás, a mozgás szegény életvitel, az egészségtelen étkezés.

Hajrá magyarok, segítsük büdös ... (nem minősítek, mert enélkül is nácinak titulál a mentálisan SÖTÉT oldal) gyógyszergyártókat!!!

Ui.: ,,vigaszképpen'' annyit: legalább negatívumokban élen járunk.
Meine Ehre heisst Treue
@Meine Ehre heisst Treue: Pontosabban: Persze, hogy nő a gyógyszerfogyasztás, mivel az olaj és fegyver mellett a gyógyszer a harmadik üzlet. A gyógyszergyártóknak és forgalmazóknak érdekük a minél nagyobb volumenű fogyasztás. Ha az emberek full egészségesek lennének, akkor ők tönkremennének.

Miért nem lehet javítani?
Mikor lesznek beszámozva a kommentek?
Mikor lesznek újra avatar képek?
varrólány
Mindenre van gyógyszer , még arra is amire nem kellene szedni. De van !!
nemkati
@varrólány: Az a csúcs, amikor valaki szed egy gyógyszert, de a mellékhatásai miatt plusz más gyógyszert is kell szedni. Aminek szintén vannak mellékhatásai, ezért arra is kell újabb gyógyszer... stb, :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.