A Fidesz arra tud ígéretet tenni, hogy az Alkotmánybíróság, illetve a Kúria döntését követően a következő ciklus végére lehet megoldás a devizahitelek ügyében - mondta Gulyás Gergely szerdán a TV2 Mokka című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
És ez alapján a devizahitelesek a fideszre fognak szavazni?
Akkor megérdemlik ami jön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Szerintem olyan sokáig mégsem kellene várni.2 törvényt mindösszesen 3 ponton kellene kiigazítani,mert égbekiáltóan hiányosak.Ne nevessenek több helyről elzavartak,hogy mit képzelek,ki vagyok én?
Adófizető,balek,birka!
human
@Meine Ehre heisst Treue: Abban van felelősségük, hogy nem azokon segített akik rászorultak volna.
palika
Hajrá fidesz! Igérj nekik, elhiszik...!!! Rád szavaz a Magyar, mert azt igéred nekik, amit hallani akarnak!!! Nem kétharmad, hanem 100%-ék, mindenki menjen el rájuk voksolni, mert van célja a népnek!!! AKI MEG NEM ÉRT VELÜK EGYET, LEGYEN ÖNGYILKOS!!!
Meine Ehre heisst Treue
@human: Nem, mert a kispénzű adósoknak nem volt miből végtörleszteni. De megismétlem: ezért nem a kormány a hibás.
JAJMÁR
Már nagyon sokszor leírtam a véleményemet, de úgy látszik, ezt a témát érdemes a Fidesznek folyamatosan felszínen tartani. Teszi ezt úgy, hogy nem oldja meg a problémát, (így kedvez azoknak, akik ezt rossz néven vennék), de folyamatosan ígérgeti, (ez már nem is a devizásoknak szól, azok ebben már nem hisznek), ez a híveknek szól, hogy lám-lám, ez a kormány törődik az elesettekkel.
Törődik? Belerúg a földön fekvőkbe is.
JAJMÁR
Srégen szembe szomszédék házát elárverezte a bank, elsejével költözniük kell. Egy középkorú házaspár, s a lányuk, kb. 30 év körüli nő. 2011-ben szűnt meg a férfi munkája, de még nagyon sokáig abban reménykedett, hogy lesz másik. (Nehézgépkezelő, kamionsofőr stb. nagyon jól keresett, amíg dolgozott.) Csak már nem fiatal, nem tudott elhelyezkedni. 2 szociális járadék, és egy közmunkabér a család jövedelme. Évek óta nem tudtak törleszteni, és a hátralék felkamatozott. A házért kapott pénz kb. a harmada a fennálló tartozásuknak, amit törleszteni nincs miből, tehát kamatozik. Velük mi lesz? Ha sikerül elhelyezkedniük, gondolom a bank azonnal viszi a jövedelem 30 %-át, és ez így lesz amíg csak élnek, még a fiatal nő életében is.
Azt már elgondolni sem tudom, hol fognak lakni és élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.