Az 1500 milliárdos áfacsalást leleplező Horváth András, a devizahitelesek jogi képviseletét ellátó Léhmann György és Ács Sándorné, a kishantosi vidékfejlesztési központ vezetője is szerepel az Élőlánc Magyarországért kilencfős választási listáján. A listát a Tisztesség és Emberség Szövetség alapítója, Ángyán József vezeti, aki az ATV Voks című műsorában elmaradt rendszerváltásról, korrupcióról és földügyekről is beszélt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Még sok ilyen cikk aztán véletlenül meg fog halni- mondjuk szívinfarktusban?
coni
A társadalom nem védi meg ezeket az embereket, mert még korruptabbak. 1000 Ft rezsicsökkentéssel meg lehet venni az embereket.
A Tündik bündije
Ángyán jobb, ha vigyáz magára. Még a végén valami ürüggyel bekopog hozzá a TEK, és akció közben ne adj isten, tök véletlenül hasba lövik őt is, mint a saját társukat.
Véletlenül persze, legalább háromszor.
human
Horváth András elmondta, hogy semmi nem történik a NAV ügyben. Varga Mihály szólalt meg eddig érdemlegesen csak az ügyben, miszerint egy hétvége alatt lefolytatott vizsgálat szerint minden rendben a NAV-nál. Kérdés, hogy mit vizsgáltak, mert a zöld dossziéban lévő iratokról Varga nem tudhat, mert a rendőrség nem adhatja ki.
www.atv.hu/videok/video-20140318-horvat
JAJMÁR
Ángyán biztosítsa be magát, és tegye letétbe a bizonyítékokat, a vallomását. Persze, ha valóban tudja, és nem csak "ijesztgetés", mert annak veszélyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.