A vidéken élő, kiskeresetű embereknek nincsenek millióik energetikai korszerűsítésre, a rezsicsökkentésből eredő megtakarítást viszont hónapról-hónapra a saját pénztárcájukon keresztül is érzékelik - jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter egy szerda esti fórumon a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Abádszalókon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Meglehetősen furcsa Fazekas nézőpontja, miszerint a Szent Korona tulajdonában lévő földön mindenki csak napszámos. Látszik, hogy fogalma sincs a miniszter úrnak a Szent Korona jog- és birtokrendszeréről, mert ha ismerné azt, nem beszélne butaságokat.

A Szent Korona nemcsak tulajdonosa a Kárpát-medence vagyonának, hanem igazságos ura is, hiszen minden embert egyenlőnek ismer el, és a maga területén minden egyes ember szuverén "király"-nak számít, vagyis a földműves és a legmagasabb tisztséget viselő úr is azonos értékű.

Jó volna, ha nem a Jobbiktól és nem a Szent Koronától félne Fazekas, hanem attól, amit művelt/műveltek az állami földek pályáztatásakor. Miért titkosak a pályázat nyerteseinek munkái? Miért volt 40 % szubjektivitás a pályázatok elbírálásakor? Na, ezekre a kérdésekre kellene válaszolni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Először is Fazakas úr már nem vagyunk 10 millióan. Nem nagy birtokokat kell teremteni mert ez vissza vezet a fillérekért dolgoztatáshoz.
aborisz
Úgy járjon mint Pinokió .csak neki az orra farkáig nőjön
nyanya001
Nem a Jobbik védelmében, de érdemes meghallgatni a Göbölpusztai juhászt
hogy Orbán és a maffia haverjai mit műveltek és nem hinném, hogy ez kizárólag csak ott
történt meg !
www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.atv.hu%2Fvideok%2Fvideo-20140319-varadi-andras-eb&h=SAQH_C1DRAQF7zt9Na27lzpfYP5s10t7KmgBZ8pegE2sHkQ&s=1
Mobil123
„Fazekas Sándor szerint eközben a Jobbik 10 millió embertől venné el a földet azzal, …”- De te hígagyú hát miről beszélsz??? Ti azoktól vettétek el a földeket akik eddig művelték és abból éldegéltek és adtátok oda olyanoknak akik azt sem tudják mi a különbség pl. a vető burgonya és a burgonyaszirom közt!!!
geo
@lenhardtibolya: magyarhajnal.com/dokumentum-video-haynau-egyhos-volt-dicsoiti-a-tomeggyilkos-zsidot-a-hvim-tarselnoke/

Nekem megvan az a Pannon Front szám amiben ez a cikk volt. Forog ám a köpönyeg, haj de nagyon!
geo
@lenhardtibolya: magyarhajnal.com/video-kubinyivona-magyargyulolo-provokatort-fizet/

Akik tényleg ismerik a Koronát, azok mondják a jobbiknak, hogy eddig, és ne tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.