Illegális tevékenységének szinte a teljes dokumentációját átadta a rendőrségnek a halála előtti órákban Welsz Tamás – tudta meg a Népszabadság.

Iratok, köztük az elmúlt években kiállított bissau-guineai útlevelek igénylőlapjai, továbbá néhány kész okmánynak a fénymásolata is a rendőrség kezére került csütörtökön. A vállalkozó hatalmas mennyiségű dokumentumot adott át a rendőröknek, akikkel egyeztetett időpontban találkozott csütörtökön Budapesten, a Logodi utcai irodájában – olvasható a Népszabadság cikkében.

Welsz jó néhány dokumentumot és adathordozót előkészített a rendőrség megérkezéséig. Majd már a rendőrök előtt, két idős hölgy jelenlétében kinyitották az irodához tartozó pincerészt, ahol Welsz „irattára" volt, tele régebbi dokumentumokkal.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Pincényi „hagyatékot” adott át halála előtt a rendőröknek Welsz " ... és utána hirtelen meghalt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Az első házkutatásnál a rendőrség kihagyta a pincét:)))))) Vagy ennyire hülyék, vagy minket néznek ennyire hülyének...
kukac50
Azért kellett meghalnia mert a Fideszesekre tett volna terhelő bizonyítékot.
Voltak itt betegveréses feljelentés is, amiben a Fidesz volt a sáros,mert a jelentő tanúvallomása napján családjában két autótis felrobbantottak figyelmeztetésül.
A Fidesz meg a gazdasági felelősöket magasabb pozícióba tette, az igazgatónőt meg 2-3 évig bújtatta az intézetben jó fizetéssel.Tette ezt azért,hogy ne derüljön fény,hogy mennyi sok pénzt loptak el a betegek ellátásából.
Nil
Vajon hányan gyártják teljes munkaidőben ezt a pincényi hagyatékot a számítógép korában amikor ami csak lehet lemezen van tárolva?
spu00
W.-nek volt bírósági tárgyalása, csak nincs kiadatási szerződése Panamával M.o-nak, s így megúszta. Elképzelhető, hogy vádalku van a háttérben, de hát Önök már mindent tudnak, csak nem tudom, hogy miként jön ide a Fidesz, mert tudtommal a szocis Simon bukott le. Azt, hogy Önök mit szeretnének, az nem befolyásolja a valóságot. De hát reménykedjenek, ettől még nem változik meg a helyzet. De a szocik már vissza vágtak O.V parkolásával.
aremy
a hír lehet hogy nem igaz mert ugye matatott nálla a rendőrség akkor
miért nem foglalta le ?lehet hogy nem volt mit.
Proli
Bacsó Péter: A tanú
nekem ez a film pereg a szemem előtt amikor az ügyre terelődik a szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.