Szükség van a vidéki kis és közepes kórházakra, ezek az intézmények az elmúlt huszonöt évben bizonyították létjogosultságukat – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn Makón.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A 2006-ban felújított városi kórházunkat tették tönkre a nagy reformjukkal, hogy a megye székhelyre összpontosítsanak. Városunk és a környező kistelepülések betegei órákat buszoznak, hogy a megyei kórházba eljussanak. A nagy beteg létszám miatt, fél napokat , sőt többet is kell várni, hiába van időpont egy-egy vizsgálatra, nem beszélve arról, hogy az orvosok, ápolók, a túlfeszítettségük miatt-e, vagy emberi alkalmatlanságuk következtében, nem veszik sokszor ember számban sem a betegeket. A hozzátartozók napi szinten vettek részt már régen is szeretteik ellátásában, ápolásában, míg helyben volt a kórház. Most?! "Csak kórházba ne kerüljek fiam"-mondta idős apukám is...Sok a nagyon rossz tapasztalat, melyet a meggondolatlan, fejetlen intézkedések okoztak! A jót megtartani még mindig olcsóbb lett volna, mint ez a hatalmas kavargatás, melyből azért biztos vagyok abban, többen bőséges haszonhoz jutottak. Tervezett kizsákmányolás folyt ezen a téren is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.